Ízisz-Andara Piramis, nagy méret

17.700 Ft

A piramisok egyiptomi Andara kristályokból készülnek, kézzel csiszoltak.

Az egyiptomi Andarák több, mint ezer évet vártak a Föld méhében arra, hogy ismét kinyíljék a tudatosságunk és szívünk a velük való kapcsolódásra. Rajtuk keresztül Kemet egykori pap/női is tanítanak minket.

Nagy méret: 95-120gr

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Az Ízisz-Andara piramisok kék színű Andara kristályból készülnek, és Ízisz, Iset energiáját hordozzák. Megtöltik az életünket Ízisz transzformáló szeretetével és aktiválják a Szakrális Női kódokat.

Az Andara Lemúria, Atlantisz és az Ősi Egyiptom gyógyító és szertartás köve. Az Andarák a csillagokból érkezett “Mesterek”, a legmagasabb rezgést hordozzák, és így az emberiség tanítói, segítői a Felemelekedés folyamatában. Az Andarák a Föld olyan fontos energetikai pontjainál kerülnek elő, melyek kapcsolatban állnak azokkal a Mester-tudatosságú Ősi Kultúrárakkal, amelyek az Andarákat használták.

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom