Ízisz Papnője Online Iskola

2006 novemberében indítottam először Magyarországon pap/női képzést a magdalena6három-éves Danu Pap/nője Iskola keretein belül.  Akkor az Istennő útját jártam, és rengeteg gyönyörű tapasztalást szereztem rajta. Akkor még misszióm volt az, hogy az emberek megismerjék az Istennőt, azóta ez megváltozott. Egyszerűen azt szeretném, hogy az emberek boldogságban és örömben éljenek. Közben felébredtem arra, hogy bármelyik úton el lehet jutni az Istenivel való EGYségig, és bármelyik úton jól el lehet tévedni.

Ezek a változások jelentősen átalakították a Papnő Iskolát, melynek fókuszába az elmúlt néhány évben a Lélek szolgálata, és a születő Új Föld tudatosságának képviselése, tanítása, továbbadása került.

És most ismét itt a változás, átalakulás, megújulás. Megújulás, amely egy Ősi Föld Ősi Misztériumira való visszaemlékezésből bomlik ki.

Egyiptom mélyen a Lelkemben él, régóta ismerjük egymást, sok inkarnáció kapcsol DSCN1799ide, számos papnői múlt. Könnyű ezért emlékeznem, könnyű meghallanom Egyiptom ősi templomainak üzeneteit, könnyen olvasok az energiájukban, lényem teljessége nyitva Ízisz érzékelésére.

Ízisz Földanya, Ő tulajdonképpen Egyiptom Földje, benne azt az energiát keltették életre őseink, amelyet Egyiptom földje rezeg.

Egyiptomban van a Föld torokcsakrájának két pontja, azaz itt kommunikálja, fejezi ki a Föld azokat a változásokat, megújulásokat, amiket élni szeretne. Egyiptom földjéhez hangolódás tulajdonképpen a Földön testet ölteni vágyó Univerzális Energiákhoz való hozzáhangolódás. Ízisz Papnői a Föld Bába-Asszonyai, a Föld Hírnökei.

A Papnő Iskolám megújulásával az Új Föld Pap/nője új szintre lép. Hozzáhangolódunk az ősihez, amely támogatja a mait, élhető életre kelnek általunk az ősi misztériumok.

2016-ban az őszi NapÉjEgyenlőséggel indult a Papnő Iskola megújult formájában. Ízisz csodálatos utat nyitott ki előttünk. Idén szeptemberben újra indul az online képzés:

Ízisz Papnője Online Iskola

 2020. június 22-én, 13 holdhónapon át

 

Az első hanganyagot június 22-én kapod, mellyel tulajdonképpen átadod magad iziszennek az útnak, kitárod magad Ízisz átalakító erejének. Majd júliusi újholdnál megkapod a következő 11 hónap hanganyagát, amely a papnői erőt kezdi nyitni benned.

A hanganyagokkal utazhatsz a saját ritmusodban, de én ajánlom, hogy minden újholdnál kezd el a következő hónap két hanganyagával való belső munkát. Az egyik hanganyag a papnői erődet, ébreszti, tágítja, gyakorlatokkal melyek Ízisztől függetlenül magáról a papnői énről szólnak. A másik hanganyag kifejezettem Ízisztől érkezik, és az Ősi Egyiptomi Misztériumokkal jár át, és abban segít, hogy azokat képviselve légy jelen a mai folyamatokban. A folyamat 13 holdhónapon keresztül tart.

Minden holdhónap végén emailben egyeztetünk a folyamatodról, így segítelek személyre szóló tanácsokkal (ez persze rajtad múlik, ha írsz, akkor tudok válaszolni).

Az iskola tematikája:

Papnői minőséggel való összekacsolódás * Papnői minőség felépítése és a papnői energia megtartása * Szertartáos tér megtartása mások folyamataihoz * A Levegő, Víz, Tűz, Föld és Szer-Elem birodalmaiban való utazás és az elemek áldásainak meghívása * Csatornázás * Istennő Megtestesítés

Ízisz energiájával való kapcsolódás, Ízisz minőségeinek belső átélése és képviselése * Utazás Ízisz és Ozirisz mítoszával * Ízisz transzformatív minősége * Ízisz Lélek-rész visszahívó minősége * Ízisz Bizalom és Fizikai történésekben Megtartó, Támogató minősége * Ízisznek a Nőben a Tiszta Lélek-részt ébresztő minősége * Ízisznek a Férfiben a Megszentelt Élet-erőt Ébresztő Minősége * Ízisz Fény-Szülő Minősége

 Az Online Iskola részvételi díja 70 000Ft egyben kifizetve. A részvételi díjat fizetheted két részletben (2x37000Ft, a második összeg augusztus végéig esedékes) is.

KEDVEZMÉNY! 10% kedvezményt kapsz a részvételi díjból, ha jelentkezésed megtörténik június 8-ig.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod, az Ízisz Papnő szavakat (illetve jelezd, ha a két részletes fizetést választanád) ide: jelentkezem@vereskriszta.com

Hozzászólások
Egy hozzászólás - “Ízisz Papnője Online Iskola”
  1. Erika szerint:

    Kedves Kriszta! Ehhez a kurzushoz, illetve az online kurzusokhoz is, bármikor lehet csatlakozni, vagy csak a leírásban megadott időben? Válaszát előre is köszönöm! Erika

Neked mi a véleményed?