2006 novemberében indítottam először Magyarországon pap/női képzést a magdalena6három-éves Danu Pap/nője Iskola keretein belül.  Akkor az Istennő útját jártam, és rengeteg gyönyörű tapasztalást szereztem rajta. Akkor még misszióm volt az, hogy az emberek megismerjék az Istennőt, azóta ez megváltozott. Egyszerűen azt szeretném, hogy az emberek boldogságban és örömben éljenek. Közben felébredtem arra, hogy bármelyik úton el lehet jutni az Istenivel való EGYségig, és bármelyik úton jól el lehet tévedni.

Ezek a változások jelentősen átalakították a Papnő Iskolát, melynek fókuszába az elmúlt néhány évben a Lélek szolgálata, és a születő Új Föld tudatosságának képviselése, tanítása, továbbadása került.

És most ismét itt a változás, átalakulás, megújulás. Megújulás, amely egy Ősi Föld Ősi Misztériumira való visszaemlékezésből bomlik ki.

Egyiptom mélyen a Lelkemben él, régóta ismerjük egymást, sok inkarnáció kapcsol DSCN1799ide, számos papnői múlt. Könnyű ezért emlékeznem, könnyű meghallanom Egyiptom ősi templomainak üzeneteit, könnyen olvasok az energiájukban, lényem teljessége nyitva Ízisz érzékelésére.

Ízisz Földanya, Ő tulajdonképpen Egyiptom Földje, benne azt az energiát keltették életre őseink, amelyet Egyiptom földje rezeg.

Egyiptomban van a Föld torokcsakrájának két pontja, azaz itt kommunikálja, fejezi ki a Föld azokat a változásokat, megújulásokat, amiket élni szeretne. Egyiptom földjéhez hangolódás tulajdonképpen a Földön testet ölteni vágyó Univerzális Energiákhoz való hozzáhangolódás. Ízisz Papnői a Föld Bába-Asszonyai, a Föld Hírnökei.

A Papnő Iskolám megújulásával az Új Föld Pap/nője új szintre lép. Hozzáhangolódunk az ősihez, amely támogatja a mait, élhető életre kelnek általunk az ősi misztériumok.

2016-ban indult el először az Ízisz Papnője Online Iskola, és hosszú ideig tartott mire elérkezett a befejezéshez, az utolsó tanítás és a beavató utazás hiányzott. Most 2021. első Teliholdjával megérkeztek.

És ezzel kapu nyílt arra is, hogy a Papnői képzés ismét bővüljön, most 12 videó-tanítással, melyekben Karim adja át, az én fordításomban, és hozzáfűzött kiegészítéseimmel azt, ami Ízisz és Ozirisz kultuszáról az Egyiptológia megfejtett.

Várunk szeretettel az újra induló kurzuson:

Ízisz Papnője Online Iskola

 2021. március 20-án, 13 holdhónapon át

 12×2 hanganyag, 12 videó és 1 beavató hanganyag

portal

Az első hanganyagot március 20-án kapod, mellyel tulajdonképpen átadod magad iziszennek az útnak, kitárod magad Ízisz átalakító erejének. Majd áprilisi újholdnál megkapod a következő 11 hónap hanganyagát, amely a papnői erőt ébreszti benned.

A hanganyagokkal utazhatsz a saját ritmusodban, de én ajánlom, hogy minden újholdnál kezd el a következő hónap három hanganyagával való belső munkát.

Az egyik hanganyag a papnői erődet, ébreszti, tágítja, gyakorlatokkal melyek Ízisztől függetlenül magáról a papnői énről szólnak. A másik hanganyag kifejezettem Ízisztől érkezik, és az Ősi Egyiptomi Misztériumokkal jár át, és abban segít, hogy azokat képviselve légy jelen a mai folyamatokban. A harmadik anyag videó, mely Ízisz és Ozirisz kultuszát az Egyiptológia és a történelem szemszögéből közelíti meg, a videókat  Íziszhez kapcsolódó helyeken vesszük fel Egyiptomban. A folyamat 13 holdhónapon keresztül tart.

Minden holdhónap anyagának elsajátítása után lehetőséged van arra, hogy emailben egyeztess velem a folyamatodról, így segítelek személyre szóló tanácsokkal (ez persze rajtad múlik, ha írsz, akkor tudok válaszolni).

Az iskola tematikája:

Papnői minőséggel való összekacsolódás * Papnői minőség felépítése és a papnői energia megtartása * Szertartáos tér megtartása mások folyamataihoz * A Levegő, Víz, Tűz, Föld és Szer-Elem birodalmaiban való utazás és az elemek áldásainak meghívása * Csatornázás * Istennő Megtestesítés

Ízisz energiájával való kapcsolódás, Ízisz minőségeinek belső átélése és képviselése * Utazás Ízisz és Ozirisz mítoszával * Ízisz transzformatív minősége * Ízisz Lélek-rész visszahívó minősége * Ízisz Bizalom és Fizikai történésekben Megtartó, Támogató minősége * Ízisznek a Nőben a Tiszta Lélek-részt ébresztő minősége * Ízisznek a Férfiben a Megszentelt Élet-erőt Ébresztő Minősége * Ízisz Fény-Szülő Minősége

Az Online Iskola részvételi díja 111 000Ft egyben kifizetve. A részvételi díjat fizetheted két részletben (2×57 7000Ft, a második összeg július végéig esedékes) is.

KEDVEZMÉNY! A teljes kurzus részvételi díja 99 000Ft, ha jelentkezésed és befizetésed megtörténik március 4-ig.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod, az Ízisz Papnő szavakat (illetve jelezd, ha a két részletes fizetést választanád) ide: jelentkezem@vereskriszta.com

A 12 videóanyag (Ízisz és Ozirisz kultusza az Egyiptológia és a történelem szemszögéből megközelítve Karim által, Kriszta tolmácsolásában és Kriszta kiegészítéseivel, a videókat  Íziszhez kapcsolódó helyeken vesszük fel Egyiptomban) elérhető az Ízisz Papnője Iskolán kívül is mindazok számára, akik érdeklődnek az Ősi Egyiptom misztériumai iránt. A 12 videóanyag díja 39 900Ft.

KEDVEZMÉNY! Ha részt vettél korábban Ízisz Papnője Online Kurzuson és szeretnéd ezt a kiegészítő részt, akkor a te kedvezményes részvételi díjad 36 600Ft.

Jelentkezéshez küldd el a  neved, telefonszámod, az Ízisz Videó szavakat (illetve jelezd, ha elvégezted korábban az Ízisz Papnője Iskolát) ide: jelentkezem@vereskriszta.com

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom