Szisztrum

22.200 Ft

Egyiptomi szakrális eszköz, kézzel faragott, gránitból

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A szisztrum Hathor Papnőinek egyik szakrális eszköze. Hangszerként való használata egy idő után elterjedt más Neteruknak szentelt szertartások során is, de eredetileg kifejezetten Hathorhoz kapcsolódik, és sokkal több, mint egy egyszerű csörgő.

A szisztrum rituális eszköz, melynek hangja összekapcsolja a világokat, kaput nyit a különböző lét-állapotok, világok, dimenziók között. Éppen ezért használták a születés és halál folyamatánál, minden egyes olyan eseménynél, amikor más állapotba, létsíkba lépünk.

A mi szisztrumaink gránitból készülnek, teljesen egyediek, egyetlen ember tudja őket Egyiptomban faragni, az Egyiptomi Bölcsesség-Őrző Hakim egyik fia.

A gránit Kemet dinasztiák előtti idejének köve, a nagyon ősi megalitikus templomokat építették grámitból. A gránit Aswanból származik, a Núbiai területről, a Királynők földjéről, amely egyben Hathor megszentelt földje is volt. Hakim a gránitot élő kőnek nevezte, mert a gránit nagyon erőteljes energia-vezető képességgel rendelkezik. Így a gránitból faragott szisztrum már a kő minőségén keresztül is segít kapcsolódni az ősi Kemet és Hathor Papnőinek bölcsességével.

 

 

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom