Utam

DSCN3072Veres Kriszta vagyok.

Néhány éve még így folytattam volna: Avalon Papnője. Ma ez már egyáltalán nem fontos számomra, nincsen szükségem címekre, nincsen szükségem semmilyen fiókra, meghatározásra, mert az összes kiszakít egy darabot abból a Végtelenből, melyet mindannyian magunkban hordozunk.

A Papnő bennem él, EGY velem. Sok inkarnáción keresztül gyakoroltam ezt a hivatást, minden sejtem magában hordozza és sugározza ezt az energia-minőséget.

A Papnő bennem a folyamatos visszaemlékezés arra a Végtelen Kincsekkel Teli Térre, ami a Lélek. És most egy ideje Egyiptom Ősi Földjén emlékezem <3

Ezen inkarnáció-beli utam  elején azt vallottam, hogy ateista vagyok, mert Istennek őrültnek kell lennie, ha ilyen világot teremtett. Majd a Harry Potteren keresztül rátaláltam a varázslatra és keresni kezdtem azt. Elindultam a természetgyógyászat irányába, tágult a világom, és oda egyszer csak betoppant az Istennő. Ateizmusom tovatűnt, mert az erő és a szépség, amit megtapasztaltam az Istennőben elvarázsolt. Megérkezett hát az életembe a varázslat, amely elvitt Glastonburybe – Avalonba -,  és kinyílt előttem egy táncban, dalban, szerelemben, könnyekben és mosolyokban teljes női spirituális út.

Évekig hirdettem, hogy mindegyik út jó, de valójában meg voltam róla győződve, hogy mégis az enyém, azaz az Istennő ösvénye a valódi. Majd a vágyaim fizikaivá sűrűsödése Egyiptomba vezetett, ahol egy szépséges szerelem a közelembe hozta az Iszlámot. Rövid időn belül ütköztek a hitrendszerek, amely nagy áldás volt számomra, mert segített észrevenni, hogy minden vallás és spirituális út csupán egy hitrendszer. Egyik sem valóságos, ezért mindegyik az, annak számára, aki magáévá teszi. Az emberiség a különböző időkben különböző nevekkel, képekkel, imákkal, szövegekkel próbálta leírni az EGY-et. Képtelen vállalkozás, mert abban a percben, hogy ezzel megpróbálkozunk máris kiszakítunk egy darabot az EGY-ből és ezzel az illúziók világának részévé tesszük. Persze az EGY valójában feloszthatatlan, és mindenben ott van. Ezért bármelyik vallás, spirituális út, vagy vallástalanság is elvihet minket az EGY-be. Amit keresel azzá válsz. Ha a szeretetet keresed akkor mindegyik úton eljutsz az EGY-hez. Ha a különbségeket keresed akkor bármelyik úton elveszhetsz a félelmek szövetében.

Tapasztalásaim jelen pillanatában ezt vallom magaménak:

“A szeretet a vallásom. A szívem minden formára képes: a gazellák prérijére, a szerzetesek kolostorára, a bálványok templomára, a zarándokok kábájára, a Torah könyvére, a Koránra. Megvallom a szeretet vallását. Mindegy, hogy paripám merre visz  A SZERETET A VALLÁSOM ÉS HITEM.” (Ibn’Arabi, szufi költő)

A rengeteg útból 2013. áprilisában választottam egyet, és magamhoz öleltem az Iszlám – azaz az Isteninek való teljes megadás, mert ez a szó jelentése – ösvényét. Mély hála van bennem ezért az ajándékért, és azért, hogy általa tovább nyílik és gazdagodik a spirituális utam és az életem. Napi belső harcokat indít el bennem az Iszlám, mert általa tapasztalom, hogy a vallások, és minden spirituális ösvény  beszűkült emberi-tudatú értelmezései szétválasztottsághoz és gyűlölethez vezetnek. És naponta repít az EGYbe az Iszlám, amikor kilépek az elméből és megnyitom magam a szíven keresztül közelítésnek, a szufik útjának, Rumi ösvényének, és megtapasztalom, hogy milyen erőteljes tanítások élnek Allahnak akár egyetlen nevében is, és megtapasztalom, hogy milyen gyorsan emel más állapotba a nevek kántálása.

Ezzel nem szeretném az Iszlámot más ösvények fölé helyezni, ez az én utam, én tapasztalásom része most. És ahogy már előbb is írtam a vallások, spirituális ösvények – bármelyiké – bejárása azzal a szándékkal, hogy nyitott szívvel keressük az összeérést, az EGYet, Istent magunkban, mindenki másban és mindenben, elvisz a Felébredés áldott állapotába.

Emlékezem Magdaléna által vezetve, emlékezem az Allah neveit kántálva, emlékezem Egyiptom ősi templomaiban, szobraiban, faliképeiben, emlékezem Avalon ködfátylán túllépve, emlékezem Aphrodité hullámaiban, emlékezem az élet szépségét csodálva, emlékezem női testem misztériumaiban…Emlékezem a Lélekre…Emlékezem, hogy Te és Én EGY vagyunk.

Áldás.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Hozzászólások
35 hozzászólás - “Utam”
 1. Gilgames szerint:

  Szerintem minden ilyen ,az “emberiség felemelkedését “szolgáló fizetős szolgáltatás egy,csalás,és átverés!
  Ha valakinek nemes a lelke,és valóban a jót szolgálja,valóban az emberiség mihamarabbi tudatosodását vette célba,annak nem ebböl kellene a megélhetését ,meggazdagodását biztosítania!
  Ez nem más mint egy anyagi törekvés!
  Egyébbként is egy hanganyagnak,milyen költsége van???????
  Tudom mindenki ezzel takarózik,hogy különben nem veszik komolyan az emberek.
  De valólyában csak azoknál nincs értéke a dolgoknak amiért nem fizetnek akik a leginkább elbutított fogyasztói társadalmat képviselik.

  Ha azt írták volna a hanganyag mellé,hogy mindenki adjon amennyit gondol,vagy ha utánna valóban érzi a bekövetkezett belső változást,aszerint jutalmazza….
  De így egy hiteltelen,kapzsi,anyagias,materialista történetről szól ez az egész!

  Szeretet vallás ???Nem fakitja e szónak,ennek az érzésnek a fényét,hogy minden mellé oda van írva az ára?????

  Mióta lehet Szeretetet pénzért venni?Mióta lehet tudatosodást pénzért venni?
  Mióta függ a lélek és a szellem az anyagiaktól?

  Gratulálok inkább a sikeres vagy nem sikeres Vállalkozásukhoz!

  • Veres Kriszta szerint:

   Köszönöm a gratulációt, a fröcsögésed rólad szól, én pedig továbbra is úgy élem az életemet, ahogy az nekem jólesik. Te meg annyiért adod és olyan módon a saját anyagaidat, ahogy neked jólesik, ÉN NEM fogok odajönni óbégatni neked. Ígérem.
   Áldás :-)

 2. Kötelező Annakakimafla szerint:

  Kriszta,

  ez gáz. Kinek a papnője vagy tulajdonképpen? A pénz papnője? Istenkurzus ezerért? Nem tudtad, hogy egy keresztény országba születtél, és nem herripotternél kellene kezdeni, hanem a nagymamádnál? Vagy a dédmamádnál.

  Nem félsz, hogy a lelkekért, akiket félrevezetsz, el kell számolni? Istenhez nagyon egyszerű az út. Alázat.

  Üdv
  Akitmaflánaknézel

  • Veres Kriszta szerint:

   Köszönöm az aggodalmat jól vagyok a saját Lelkemmel, mások Lelkével is, Istennel meg jó haverságban vagyunk. A félelmeket ki szoktam lélegezni, és az elmémből gyorsan visszatérek a szívembe. Ajánlom neked is. Ja a pénzzel is szeretjük egymást, az is Isten fényéből teremtődött, különben nem tudna létezni

 3. Kötelező Annakakimafla szerint:

  Még annyit, hogy nincs bajunk az iszlámmal sem- a maga helyén. De igen-igen szomorú, hogy ennyire befolyásolható vagy, és nem nézed meg, hogy (pl.) a mi templomaink tetején milyen jel van. / És olvasmányélményből, filmből vett erőből akarsz másokra hatni.
  Eltévedtél, de ettől még szeretünk téged is, visszatalálhatsz. Jobb lesz egy ideig bölcsen hallgatni…
  Am

 4. Kötelező Annakakimafla szerint:

  Kriszta,

  nevetséges ugye? Nem vagy te tanító, mert lepirítod a kis pisis tanítványt- vagy akiket pisisnek nézel. Örülhetnél, hogy valaki véleményez téged, mert manapság a sok iszapban nehéz aranyat találni. Az iszapot meg állandóan felkavarják holmi okosak, akik szívből tudnak a másikon nevetni :(

  Üdv

 5. Kötelező Annakakimafla szerint:

  uhh, most figyelem, hogy szerinted a pénzt isten teremtette.
  mammon nevét ismered, ugyi? ő is isten- egyesek magánvéleménye szerint.

  Ha Jézustól tanulnál, tudnád, hogy a megkülönböztetés nagy erény. A pénz evilági, de te is az vagy. Isten nevét ne vedd szádra hiába…

  vagy

  Kibújt a szög a zsákból- gratulálunk, ön nyert. A nyeremény lócitromot átveheti az istennő kurzuson, de előbb utaljon át egy ezrest álprófétánk bankszámlájára
  :(

 6. Kötelező Annakakimafla szerint:

  és még valami, úgy látszik, jól egymásra akadtunk…

  Kriszta vagy Krisztina a neved. Ezzel vállaltál egy hivatást anno, mit jelent szerinted ez a név?
  Félholdat jelent?

  Vagy keresztet, esetleg keresztest? Krisztus jelét?
  Kinek a nevében kellene neked járnod?

  • Veres Kriszta szerint:

   Figyelemreméltó az az elszántság, amit a térítésemnek szentelsz bárki is vagy. A középkornak már vége, Én pedig Felébredtem. Áldás legyen rajtad, meg nyugalom.
   és igen hahaha :-)

 7. Kötelező Annakakimafla szerint:

  Nem vagyok térítő, hanem olyan, aki figyeli, mi a menő manapság ezo-ego körben. Ha valóban a középkori erkölcsöket kérnénk számon, minden egyes hazugságért egy kezet, vagy fület vennénk le rólad.
  Örülsz, hogy nem ott járunk? Manapság a hazugságért a legnagyobb csapás jár- élete végén az elaggott, aki már ereje fogytán átfordulni nem tud- szembesül önmagával.

  Jártam énekkarba- ott beszélték, hogy a nagy hangú önbizalom a muzikalitást nem helyettesíti…

 8. Kötelező Annakakimafla szerint:

  a nagy ordítozástól nem hallja, hogy mindenki más tud énekelni, csak ő nem…

  ez rád vonatkozik, aki egyisten kurzust mersz tartani egyezerért, egymerőszenvelgésből.

 9. Kötelező Annakakimafla szerint:

  szívesen

 10. Kötelező Annakakimafla szerint:

  “Gyönyörök Kertje Szertartás”
  2013. szeptember 23. 19:30-22:00

  Szeptember 5-ig kedvezményes áron!”

  röhej. gyönyör kedvezményesen. nem látod??

 11. Kötelező Annakakimafla szerint:

  na mi van, elaludtál a gyönyörök kertjében??

 12. Tundérlány szerint:

  Jézus anyám, ki ez a két idióta barom????
  :) :) Sírjak vagy röhögjek azokon amiket itt leírnak?

  Tuti HIT gyülisek, de áldás Rájuk, meg a patásra, aki vezeti őket, mint a birkákat,beeee :)!

  Te pedig áldott vagy már Harry Potteres, pap-nő Krisztám, félholddal a fejeden :).
  Nagyon-nagyon sokat segítettél már nekem is, és másoknak is, az Isten által teremtett , és áramoltatott pénzemért, maradjon is ez így, minél több ember juss el! És küldjenek cserében pénzt, puszillak!

 13. Kötelező Annakakimafla szerint:

  Nekem az a véleményem, hogy ezt a büdi kis beírást te csináltad Kriszta magadnak, mert a kutya sem ugat manapság már rá a hazugokra…

  “Te pedig áldott vagy már Harry Potteres, pap-nő Krisztám, félholddal a fejeden :) .
  Nagyon-nagyon sokat segítettél már nekem is, és másoknak is, az Isten által teremtett , és áramoltatott pénzemért, maradjon is ez így, minél több ember juss el! És küldjenek cserében pénzt, puszillak!”

  Vannak ám látók, vigyázz.

 14. Katus szerint:

  Te jo eg!!!
  Kepzeljetek, a kozsegnek, ahol felnottem, van egy ven papja. Termeszetesen katolikusrol beszelunk. Sem predikalni, sem az ember tisztelni nem tudja. Edesapam temetesen ossze-vissza beszelt, s ha nem lettem volna a szivszakadas szelen, mivel eppen edesapamat temettem, odamentem volna hozza es jol felpofoztam volna.
  Most tudtam meg, hogy az Ejfeli Szentmisen karacsonykor kijelentette, hogy o nagyon jol tudja, ki mennyire tehetos ebben a faluban, es nehogy csorgos penzt merjenek adni a perselybe az emberek… No comment.
  Akarki is fejezte ki felhaborodasat azon, hogy valaki szivbol akar segiteni embertarsainak – penzert vagy ingyen (mert, aki a hirlevelet olvassa, az tudja, hogy Kriszta rengeteget segit ingyen is!), az csakis egy borzalmasan rosszindulatu ember lehet. De mindenki okkal szuletik erre a vilagra es mindenkit ugy kell elfogadnunk, amilyen. :)

  Kriszta, en nagyon halas vagyok azert, hogy itt vagy velunk! Aldas!

 15. Ági szerint:

  A pénzt az ember teremtette. Ha az emberekben isteni és ördögi tulajdonságok keverednek, akkor valószínüleg a pénzzel is így van ez. Tehát nem egyértelműen ördögi nem is egyértelműen isteni. Attól függ, hogyan használják…
  Csak középkori szerzetesi életben lehetnek hitelesek a gyógyítók? Azóta sokat változott a világ és több mindenért kell fizetni ma: pl. áramért, internetért. Én örülök neki, hogy Kriszta úgy döntött, nem csak a hozzá betévedő vándorokat gyógyítja egy véka búzáért cserébe.

 16. Holdtemplom szerint:

  Szia Kriszta, csak most jutottam odáig, hogy ezeket a kommenteket elolvassam, és nagyon bírom a higgadt reakciódat! Én is kapok itt-ott támadásokat, de nagyon nehezen kezelem még. Bár Müller Péter szerint ha támadnak, akkor már Valaki vagy! :-) De tényleg minden a hozzászólóról szól, nem pedig arról, akihez szólt. Ezek az emberek csak szeretetet és figyelmet kérnének, a maguk torz módján. De sebaj, még pár száz inkarnáció, és talán több dolgot értenek majd meg. :-) Áldás, Rita

  • Veres Kriszta szerint:

   Igazából bámulatos kitartással és energia-befektetéssel képviselte az én látószögemből torz igazságát, reméljük egyszer ezt a sok energiát öröm-teremtésre használja majd.
   Ölellek,
   Rita

 17. Kriszti szerint:

  Drága Kriszta! Mèly hála ès szeretet van a szívemben ha Rád gondolok, ès a hangod hallgatom a meditációkban. Le sem tudom írni, hogy milyen èrzès volt tudatára èbrednem Istennői erőmre. Ès az erre való emlèk előhívása a Te èrdemed.A megadás lèpcsőfokàn állva: Szívből köszönöm Neked! Áldás Rád.:-))

 18. Ryuken szerint:

  Milyen szomorú, hogy az a sok(?) ember aki hozzád jár és kifizeti a 15000+ forintot és közben nem realizálja, hogy az igaz tanítók nem akarnak a tudásukból pénzhez jutni és főképp nem ilyen gátlástalanul profitálni. Sajnos az emberek nem akarnak a problémáikkal szembenézni és valami külsőben látják a megoldás és te ezt használod ki. Nagyobb tudású lehetsz azoknál az embereknél akiket kihasználsz bár ennyiből még nem tudhatom, hogy tényleg elhiszed azt amit itt leírsz vagy ez csak egy ezoterikus maszlag amit a pénzszerzés érdekében dolgoztál ki. Aki olyat állít magáról amivel nem rendelkezik az az egyik legnagyobb rossz tett amit elkövethet egy életben. Persze te biztos rendelkezel ezzel a tudással amit állítasz és ha még egy kis pénzed is származik belőle az nem baj, hát nem? :)

 19. Andrea szerint:

  Kedves Kriszta, mi még nem ismerjük egymást, személyesen. Engedd meg, hogy igy ismeretlenül is megosszam veled első mély és nagyon pozitív benyomásaimat rólad és a munkádról.
  Már évekkel ezelőtt hallottam rólad, amikor én is részt vettem egy Avalon beavatáson és egy éjféli wicca esküvön Glastonburyben, Az Istennő Templomban találkoztam a neveddel.. csak pár hónappal korábban jártál ott.. :)) Akkoriban a mágia csodáival ismerkedtem, aztán másfelé vezetett az utam.. most pár napja egy kedves ismerősöm beszélt a hanganyagaidról ezért iratkoztam fel és néztem körül a blogodban.
  Így ismeretlenül is nagy nagy elismeréssel adózom a munkádnak és annak az elhivatottságnak, ahogy a saját utad kínálta tapasztalásokból tanulva segítesz másokon. Én érezlek téged abban amit csinálsz és az aki vagy.. és mindenki más is aki csak kicsit is képes ráhangolódni szavaidra, lényedre és a tetteidre érzi, hogy a szívedből és a lelkedből élsz és tanítasz. Ez az egyetlen hiteles módja az önzetlen tiszta fénymunkának. Nekem is ez a misszióm, és nagy örömmel tölt el, hogy látom sokan megtalálnak és sok embernek segítesz még így Egyiptomból is, mert ha jól értem ott élsz.
  Sajnos nem tudtam megállni mosolygás nélkül a pénzzel kapcsolatos bejegyzéseket.. Bár igyekszem tudatosítani magamban a pillanatokat, amikor ítélkezem mások felett, azért hogy kitisztíthassam és ne ártson se nekem se másnak..
  Az Emberi Lény egyik legmélyebben bevésett tulajdonsága az ítélkezés ahogy ez itt is megnyilvánul… Teljesen mindegy, hogy jót teszel vagy rosszat az emberek így is úgy ítélkeznek rólad. Úgy érzem az egyetlen helyes hozzáállás az ilyen helyzetekhez, az ha felszabadítjuk önmagunkat attól, hogy mások negatív ítélkezése hasson ránk… Engem csak mégjobban meggyőzőtt hitelességedről, ahogy reagáltál a téged lehúzni és bemocskolni szándékozó bejegyzésekre.. Egy gondolat jutott róla eszembe, Esther és Ábrahám tanításaiból, amikor arról szólnak, hogy a teremtés sikerességének egyik alappilére, az hogy mennyira vagyunk “befogadóak” és “elfogadóak”, amelyben az elfogadás a szószerinti értelmezése mellett azt is jelenti, hogy: “Elfogadom és megengedem neked, hogy az legyél aki vagy, akkor is ha te nem fogadsz el engem és nem engeded meg nekem, hogy az legyek aki vagyok.”
  Úgy érzem ez az emberi lét egyik legnagyobb kihívása, én igyekszem nap mint nap gyakorolni.
  Kedves Kriszta, kicsit hosszúra sikerült ez az üzenet, de talán te is érzed, hogy a szívemből jött és éreztem, hogy szeretnélek megszólítani..
  Kívánom, hogy nap mint nap életed része legyen az öröm, áldás, szeretet és béke, amint önmagaddal és a világgal teljességben éled az életed és segítesz másoknak.. Szeretettel, Andrea

 20. Recskó Gyöngyi szerint:

  Érdekes volt olvasni a hozzászólásokat, ki jót, ki rosszat írt. Nem tudom megállni, hogy ne írjam le a véleményemet. Nincs olyan, hogy nem fizetünk! Az már más kérdés, hogy mennyibe kerül, de amikor kapsz valamit, fizetni kell érte. Az energiának áramolni kell, lehet, hogy te pénzt adsz, mert az a fizetség, de a másik is azt adja, ami az ő fizető eszköze. Nem? Amennyi energiát fordít valaki a pocskondiázásra, arról látszik, hogy mekkora segítségre van szüksége. Talán ez volt a segélykérő üzenet, még így is, hogy Nevesincs!

 21. André Anna szerint:

  Kriszta,

  röviddel előbb még nem is gondoltam, hogy ide írok majd, sőt még azt sem tudtam hogy ellátogatok ide az oldaladra, egyszerűen csak jött egy ilyen gondolat és én nem álltam ellent. :)
  Olvasva a hozzászólásokat, egyik másik ugyancsak bicskanyitogató, és én csak azt tudom mondani, ne törődj senkivel és semmivel, csináld ahogy te érzed továbbra is. Ha mindenki merné követni a szíve vágyait, már egy sokkal boldogabb Földön élnénk.
  Amúgy üzenem még azt is, hogy hittem a csodákban és működnek!

  Szeretettel ölellek:
  André Anna

 22. Hamvas-Szolga Anikó szerint:

  Szia Kriszta!
  Már rég nem néztem alaposan körül a honlapodon, most megtettem, és először is gratulálni szeretnék az újításokhoz, a tartalom és a forma is ugyanazt a magas színvonalat hozza, amit eddig, és ami a munkádat jellemzi (ezt SZEMÉLYES tapasztalat alapján mondom). Olvasva a 2013-as hozzászólásokat, nem tudom megállni, hogy én is megtegyem a magamét.
  Egy nőgyógyász 10 percig vizsgál, és elkér 15.000 Ft-ot, ha elmész egy pszichológushoz, egy konzultáció is 8-10.000 körül mozog, ha elmész egy “hivatalos” :-) természetgyógyászhoz, ott is ki van függesztve az árjegyzék. És ezt teljesen természetesnek veszi mindenki. Gondolom, kedves nagyon magabiztos fenti Hozzászólóinknak eszébe sem jutna, hogy a patikusnak leüvöltsék a fejét a gyógyszertárban, amikor kiváltják a gyógyszerüket, és fizetni kell érte. Vagy a könyvesboltosét, mert egy spirituális könyvön ár címke van. Kérdem én, hogy miért más az, amikor a lelkünkre kapunk gyógyírt? Az, aki az isteni üzeneteket közvetíti felénk, egy csomó áldozatot hoz azért, hogy csatorna lehessen. Kriszta is feladta a jól fizető és jó státuszú világi állását azért, hogy nekünk segítsen; mindent feladott, és beleugrott a nagy ismeretlenbe. Szerintem pocskondiázás helyett inkább csodálatot és nagy-nagy megbecsülést érdemel. (Én ezt nem mertem volna- nem merem megtenni, pedig sokszor érzem rá a késztetést.) Nekem személy szerint az életem két területén a megváltást hozta el a két elvonulással, amelyen részt vettem. Ha valaki értelmes, és józan szemmel megnézi Kriszta árait, az láthatja, hogy nagyon alaphangon és jóindulatúan vannak kalkulálva. Ha meg azt is mérlegeli, hogy micsoda értékes tudást kap Általa, akkor azt gondolja, hogy ennél sokkal többet is érne…
  Ja, és bocs, hogy Kriszta még nem napfény-evő, és neki is finanszíroznia kell az életét valamiből. Ha nem vállalja a Hívását, a félelmeit választja, és egy irodában ül, akkor nem lenne kapacitása arra, hogy Papnői képességeit kibontakoztassa és segítse embertársai lelki fejlődését. A papok és papnők mindig is a hívek adományaiból éltek, pont ezért. “Másodállásban” nem lehetsz gyógyító…ez teljes odaadást igényel.
  Kedves Ryuken, aki még a nevedet sem mered felvállalni: két külföldi elvonuláson, és több workshopon vettem részt Krisztával, és nem vettem észre, hogy ki akarna használni. :-) Inkább végtelen hálát érzek iránta, amiért csodálatos helyekre juthattam el, és csodálatos élményekben részesülhettem Általa, és azért, ahol tartok most az életemben a segítségével. Áldott legyen Kriszta útja, és Isten az áraival együtt szereti. Az az Isten biztos, akivel én vagyok kapcsolatban.:-) Áldás.

Neked mi a véleményed?