OroszlánKapu egyéni aktiválás + Kék Lótusz szett

116.480 Ft

A Türkiz Andarákkal berakott Kék Lótusz szett (nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, karkötő) árából 10% kedvezményt kapnak azok, akik az EGYÉNI ONLINE OROSZLÁNKAPU AKTIVÁLÁSRA jelentkeznek!
Nekik kiemelt szerepük van a Kék Lótusszal és az Androméda kódokkal!

Elfogyott

Leírás

Csodálatos álomban utaztam egyik éjjel. A türkiz Andara Piramis energiája vitt el az álomba.
Beléptem a Türkiz Andara Piramisba és az átalakult kozmikus utazásra alkalmas eszközzé. Utaztam távolra, a végtelenbe. Míg végül megérkeztem oda, ahol minden a Türkiz Andara energiáját hordozta. Mintha Andara kristályokban léptem volna, de az anyag inkább plazma-szerű volt. Léptem ebben a szépséges kék térben, egyszer csak megpillantottam egy alakot, aki úgy nézett ki, mint Nefertem azon a képen, amit az interneten találtam és amit feltettem a Kék Lótusz Szertartásom programjához. A szépséges Lény kék fényben lüktető ujjai érintették éppen egy növényt formáltak a plazmából. Közelebb léptem, hogy megnézzem, a KÉK LÓTUSZ volt az…
Ekkor ébredtem fel és ez a szó visszhangzott a szívemben: ANDROMÉDA…
Nincsenek véletlenek. Minden éjjel az Andara piramisaink mellett alszom, de most szólt hozzám a türkiz piramis, most nyitotta ki ezt az álmot, vitt el Andromédára.
Most, amikor éppen születik a Kék Lótusz szakrális ékszer-kollekciónk. Az álom után egyértelmű, hogy születnie kell limitált számú Kék Lótusz szettnek, ami türkiz Andarával van berakva. Limitált, mert a türkiz színű Szent Házasság Andara kristályokból kevesebb van, mint a kék és zöld színűből.

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom