Kék Lótusz-Andara gyűrű

15.500 Ft

Egyiptomi Andara kristályokkal berakott, szakrális ékszer

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A Kék Lótusz Felső Egyiptom megszentelt virága volt az ősi időkben. A legfőbb felajánlás, melyet a Templomokban a Neteruknak vittek. A legtisztább Szeretet-energiát hordozó virág.

A Kék Lótusz illata és eszenciája hatással van a tudatra. Lecsendesíti az elmét, és megnyitja a szívet a Pillanat Szépségének. Ebben az állapotban megszületik bennünk az a Teremtő Tér, melynek teremtései harmóniában rezegnek a Forrással.

A prófécia szerint Kemet újra a régi fényében ragyog majd, amikor a Kék Lótusz újra úszik a Nílus vizén. A Kék Lótusz kihalt Egyiptomban. Most újra virágzik az Őrzők kertjeinek medencéiben, de a Nílusra még vissza kell találnia. Ez rajtunk keresztül történik.

2022-ben az OroszlánKapu a Kék Lótusz kódjait aktiválja bennünk. Ezért született meg most a Kék Lótusz kollekció, amely a tiéd is, ha az itt írottak megérintettek.

 

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom