Hathor Türkiz Kódjai nyaklánc

22.660 Ft

Az új Szakrális Hathor észerünk egy nyaklánc, mely az Arany (a nyaklánc aranyozott, nem arany), Andara, Türkiz és Malachit rezgései által adja tovább a Szent Házasság Kódokat. Hathorhoz, a Türkiz Úrnőjéhez a Sinai Félszigeten a réz, arany, türkiz és malachit energiája kapcsolódott.

Az ékszer november közepén vehető át, illetve akkor tudjuk postázni.

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

Hathor. A Szer-Elem Netertje. Ő, aki meglágyítja a szíveket és kinyitja a Lélek Kapuját. Segít az életet szeretettel átölelni és a Lélek varázslatában lépni.

Ez a Hathor ékszer hordozza Hathor Türkiz Kódjait.

2022. október 1-én Hathor Türkiz Templomában fogadjuk a Hathor Türkiz Kódjai aktiválás első részét. 222:1:1, 222:22 energiában.

2022. október 10-án Hathor Al Kab Templomában fogadjuk a Hathor Türkiz Kódjai aktiválás második részét. 222:1:10, 222:1:1, 222:22 energiában.

Az aktiválás kódjai belekerülnek az új Szakrális Hathor ékszerünkbe is.

 

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom