Hathor Papnője Online Iskola

“Jöjj békében, lépj örömben, szívedet édesítsék az imák” – részlet a Danderai Hathor Templom egyik Hathorhoz szóló énekéből. Különösen kedves szívemnek ez az egy sor, mert ez az élet maga, a földi létezés, melynek őrzői, kísérői voltak a Hathor Papnői.

hathorpapno1Távolról azt gondoltam mindig, hogy Ízisz volt Egyiptom központi istennői alakja, isteni minősége. Majd hazahívott Egyiptom, és gyorsan megmutatta, hogy Hathor volt az. Ízisz a föld, Egyiptom földje, rajta keresztül – hiszen itt van a Föld torokcsakrája – kommunikálja a bolygónk az életet, amit önmagán hordozni szeretne, ezért is terjedt el Ízisz tisztelete sok helyen. Hathor viszont az a Netert, akinek Egyiptom minden templomában szinte volt szentélye, és aki mindenhol jelen volt a szisztrum hangjában.

Hathor, azaz Het Heru, Hórusz Háza. A Fény Háza. Ő, aki a Lélekbe vezet. Ő, aki a jelenlét, amely észreveszi a Teremtés Szépségét. Ő, akinek léte táplálja a Teremtés Szépségét, ezért a Fény belőle válik láthatóvá.

Hathor a Nő, aki a Lelkéből él, a Lelkét éli. Hathor a Nő, aki ismeri önnön szépségét és ünnepli a létezés minden szépségét. Hathor a Nő, aki Férfit a Lelkébe vezeti, így kettőjük szerelméből a Teremtett Világ még több fénylő szépséggel lesz gazdagabb.

Három ciklusból álló online kurzusra hívom azokat a Nőket, akik hallják Hathor szisztrumának csengését és érzik, hogy valamilyen módon képviselhetik ezt az energiát a Világban.

Hathor Papnője Online Kurzus

az első ciklus indul: 2020. március 22-én Magdaléna születésnapján

 

hathorpapno

Első ciklus

Hét Hathorral kapcsolódó hanganyagot kapsz, mely abban segít, hogy megtanulj úgy tekinteni magadra, mint a Teremtés Csodálatos Kincsére, és így utat tudj engedni annak a varázserőnek, ami a Világot is szebbé teheti általad. Ez az első ciklus mindenki számára nyitott, azoknak is, akik szeretnék magukat Nőként jól érezni, de nem vágynak a papnői minőséggel tovább utazni.

Második Ciklus

Hét + 1 hanganyagot kapsz, olyan egyiptomi királynőktől csatornázva, akik maguk is Hathor Papnői voltak. Ez a ciklus egyben utazás a lótusz misztériumával. Az emlékezés ciklusa, papnői energiáidra visszaemlékeztető.

Harmadik ciklus

Hét hanganyagot kapsz, mindegyik egy energia-gyakorlat, melyekkel elkezded kiárasztni, szétárasztani azon eszenciát és képességeket, mellyel Hathor Papnői is bírtak. Ez a ciklus egyben utazás a szisztrum misztériumával.

A harmadik ciklus után kapod meg a menatot, mely egyben a papnővé szentelő ékszered is, és a hozzá tartozó felszentelő hanganyagot (amely személyes folyamatba visz el)

A kurzus részvételi díja 88 000Ft, mely tartalmazza a hanganyagokat, a kézzel faragott szisztrumot, 50gr lótusz parfümolajat és a kézzel készített menatot.

Ha csak az első ciklusra jelentkezel a részvételi díj 22 000Ft.

KEDVEZMÉNY! A kurzushoz ajándékba kapod a Hét Hathor Hanganyagokat (melyekkel hangolódhatsz a kurzusra) és 20gr Magdaléna-Ízisz Olajat (mellyel ébresztheted a papnői vonalat és emlékeket a Lelkedben), amennyiben jelentkezésed megtörténik február 17-ig.

KEDVEZMÉNY! A kurzushoz ajándékba kapod a Hét Hathor Hanganyagokat (melyekkel hangolódhatsz a kurzusra), amennyiben jelentkezésed megtörténik február 28-ig.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a HATHOR PAPNŐJE első, vagy a HATHOR PAPNŐJE teljes szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

 

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom