Jelentkezés megerősítése

Köszönöm a bizalmadat!

 

Küldtem egy levelet – nézd meg az e-mail fiókodat! Van benne egy megerősítő link, arra rá kell kattintanod, hogy jelezd, valóban Te vagy az e-mail cím tulajdonosa.

Ezen a módon az elgépelt címeket is ki tudjuk szűrni, tehát ha egy órán belül nem kapod meg a levelet a linkkel, akkor valószínűleg félreütöttél; ez esetben kérlek, töltsd ki újra az űrlapot.

Ha freemail-es vagy citromail-es e-mail címet adtál meg, vagy túl erős a levelezőrendszered vírusvédelme, akkor a téves spam-riasztás miatt sajnos előfordulhat, hogy a levelem a spam-mappádban végezte, úgyhogy ott is nézz körül!

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom