Egyiptomi Misztérium Nap & Szertartás

„Én vagy Ő, aki mindig volt, van és lesz. Halandó fátylamat még fel nem lebbentette.” – Saisban, az Ősi Egyiptom egyik városának Ízisz Szentélyében volt olvasható ez a felirat.

Sok éve már, hogy először hallottam ezt a mondatot egy előadáson, és a szívemet átjárta a vágy, hogy Ízisz fátyla mögé pillanthassak. Mióta Egyiptomban – 11 éve –  élek rengeteg utazást tettem a fátyol mögé. És mindig van egy újabb rétege a fátyolnak. Az ősi Kemet folyamatosan avatja be a kódolt tudásba mindazokat, akik a Szív érzékelésével közelítenek.

Ízisz fátylai közötti csodákat immár három éve Karimmel, Szerelmemmel közösen fedezzük fel, és visszük oda mindazokat, akik kapcsolódnak velünk, akár az egyiptomi utazásokon, akár online formában. Az idén arra kaptunk felkérést Kemettől, hogy megosszunk még többet a varázslatból most Magyarországon is <3

Szeretettel várunk szeptemberben!

SZEPTEMBER 4-IG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ!:

KEMET MISZTÉRIUM NAP Kriszta & Karim vezetésével, vendégelőadókkal

2023. szeptember 15. 10:00-17:00, Harmónia Palota, Budapest

és

SEMA TAWY Szertartás

2023. szeptember 15. 18:00-21:00, Harmónia Palota, Budapest

KEMET MISZTÉRIUM NAP programja:

09:30-10:00  Érkezés a Harmónia Palotába

10:00-10:15  Megnyitó üdvözlés, Kriszta & Karim

10:15-11:30  Karim: A Föld, amit Isten őriz…

11:45-12:15  Papp Krisztián Gyula: Égi tükrök nyomában

12:15-12:45 Andrési Attila: Piramissal könnyebb

13:45-14:00 Ebéd

14:00-14:30 Császár Magdolna: A Kék Lótusz titka

14:30-15:00 S. Takács Judit: A Fekete Föld világossága

15:15-16:30 Kriszta: Hemet Neter, Házasságban Istennel

16:30-17:00  Kérdések & Válaszok, Kriszta & Karim

SEMA TAWY Szertartás:

Egyiptom templomait járva újra és újra feltűnik egy jelenet. A Neteruk összekötik a lótusz és papirusz virágokat, így egyesítik a két birodalmat, Felső és Alsó Egyiptomot. Ez a Sema Tawy Szertartás.

Ez és ennél sokkal több, hiszen Kemet minden egyes ábrázolása, hieroglifája, mítosza, imája kódolt, azaz a végtelenbe táguló, gazdag jelentéstartalommal rendelkezik és sok szinten történik egyszerre.

Sema Tawy. EGYesítés. EGYbe érkezés.

Nem csak a két birodalom között, hanem a belső birodalmaink között is.

Varázslatba hívunk ezzel a szertartással. Kemet varázslatába és abba a belső varázs-térbe, mely kinyílik benned, amikor EGYben vagy.

Megidézzük Alsó Egyiptomot a piramis energiájával, Andrési Attila segítségével.

Megidézzük Felső Egyiptomot Hathorral, kinek energiáját Hathor Papnői tartják Kiss Kata vezetésével.

És megidézzük magát a SEMA TAWY állapotát a hangok, a lótusz & papirusz, a női & férfi segítségével, Kriszta & Karim vezetésével.

KEMET Misztérium Nap részvételi díja: 17770Ft

SEMA TAWY Szertartás részvételi díja: 11770Ft

KEDVEZMÉNYEK!

„KEMET SZERELMESEI” KEDVEZMÉNY! A Kemet Misztérium Nap és a Sema Tawy Szertartás együttes részvételi díja 19770Ft, ha már utaztál velünk Egyiptomban (vagy más szakrális utunkon) és a jelentkezésed megtörténik szeptember 4-ig!

ARANY KEDVEZMÉNY! A KEMET Misztérium Nap és a Sema Tawy Szertartás együttes részvételi díja 20770Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik augusztus 8-ig!

EZÜST KEDVEZMÉNY! A KEMET Misztérium Nap részvételi díja 15770Ft, a SEMA TAWY Szertartás részvételi díja 8770Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik augusztus 30-ig! A Misztérium Nap és a Szertartás együttes részvételi díja 22770Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik szeptember 4-ig!

A jelentkezést 7770Ft vissza nem térítendő előleg befizetésével tudjuk elfogadni. A maradék összeg a helyszínen fizetendő.

JELENTKEZÉS:

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom