Teremts meg mindent az életedben, amire vágysz! = Vedd észre, hogy már abban a pillanatban a tiéd, hogy a vágy megjelent.

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.
Ha a felsorolt dogok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, azonnal megjelenik az is, amire vágysz!
Ha azt érzed, hogy valami nincs, akkor kaptál egy esélyt, hogy megváltoztasd az érzékelésedet, és ezzel megváltoztasd az életedet!  Azaz megnyílj annak befogadására, amire vágysz. A pillanatban jelen van mindkettő, az is, amit hiányolsz és az is, amire vágysz. A kettő ugyanaz. Az, hogy hiányolod, vagy élvezed és éled, csak rajtad és az érzékelésed átalakításán múlik!

VAN – Teremtő Nap
Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. október 8. 10:00 – 17:00

Bármi, ami eszünkbe jut, az máris van. A bal-agyféltekés világ embere csak azt fogadja el van-nak, amit máris érinteni, szagolni, hallani, látni tud, azt nevezzük van-nak, ami máris fizikai formába sűrűsödött. Ha elveszünk ebben a hitrendszerben, akkor könnyen beleragadunk a nincs-be. Mert a formába sűrűsödés előtti állapotot nincs-nek érzékeljük, és ez feltámasztja bennünk az ellenállást és a nincs erőszakos, azonnali megváltoztatását.

Ha közben megnyílunk annak a világnak, ami a lehetőség szerint létező, ami éppen a pillanatból íródik, akkor az, amire vágyunk, gyorsabban tud nincs-ből van-ná változni, azaz finomenergiából fizikaiként érzékelhetővé sűrűsödni.

“Visszaemlékszem a 2005-ös évre, amikor a VAN-ban éltem, de nem tetszett, amit láttam. A lelkem változást sürgetett. Majd mikor már úgy éreztem nem bírok a régi keretek között maradni, megszületett bennem a tetterő, követni kezdtem a belső hangomat, amely szebbnél szebb helyekre és emberekhez vezetett. Közben néha megkísértett a NINCS érzése, de hosszabb- rövidebb kitérők után mindig visszatértem az általam elképzelt új életemhez, és benne a VAN-hoz.

Mindeközben váltottam és elköteleződtem új hivatásom mellett, és szépen elkezdett nyílni az új út, mint egy virág. Ez a virág egyre több és több szirmát mutatja meg számomra, és a szívemben megszületett a bizonyosság érzése: ahogy az eddigi vágyaim is valóssággá váltak, így mindaz már ott van körülöttem, amit még meg szeretnék teremteni, át szeretnék élni. Ettől a bizonyosság érzéstől felszabadultak azok az energiák, amiket eddig a félelem kötött, és élvezem az utazást, boldog vagyok.

Úgy érzékelem a VAN-t, mint egy ezüstösen csillogó, rugalmas selyemhálót, aminek bátran neki dőlhetek, és ő támogat, segít, és megtart. Türelmesebb lettem, mert tudom, hogy a VAN érzékelése csak rajtam múlik. (Arató Mónika)

„Az életem értem Van. És egyszerű! Csak élni és élvezni kell! Mi a VAN-ság? Az, hogy gondolok rá, és az máris elindul felém. Nekem csak annyit kell tennem, hogy kitárom a karomat és örülök neki. És amíg úton van, örülök annak, amit máris fizikaiként ölelhetek.” – Veres Kriszta

Gyere és csatlakozz hozzánk a VAN napon, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

van szerelem
van bőség
van egészség
van szépség
van harmónia
van egység
van bizonyosság

Elvezetünk téged a mindent megadó válaszig. Addig a válaszig, amely megmutatja számodra a lehetőséget, hogy a Létben gyökerezzen mindaz, amit létrehozol, az elméd mesterséges válaszai helyett.

„Engeded magad csatlakozni Éned újonnan megteremtett, kiterjesztett változatához?… Minél jobban érzed magad, annál inkább elfogadod ezt a Kapcsolatot, minél rosszabbul érzed magad, annál kevésbé fogadod el, vagyis annál jobban ellenállsz neki.” (Esther és Jerry Hicks)

Velünk megtalálhatod az erőt, amely segít, hogy megerősítésként értékelj minden nehezítésnek tűnő helyzetet az utadon. Velünk megváltoztathatod az érzékelésedet, amely segítségével felfedezheted az előtted nyíló arany ösvényt. Velünk átléphetsz oda, hogy képes vagy a jóérzés mellett dönteni, és így azonosulni a VAN-nal.

Együtt megtapasztalhatjuk a körülöttünk lévő és bennünk élő lehetőségek végtelen tárházát, mindent, amire vágyunk, ami ott VAN, csak az érzékelésünket változtatjuk oly módon, hogy ez a VAN mindig velünk legyen.

A program:

10:00–11:15 – Volt, van, lesz – Arató Mónika workshopja
Hogyan utazz az idősíkok között, és hogyan teremtsd meg a valóságodat a mostban?
Ezen a workshopon gyakorlatokon, és személyes történeteimen, tapasztalataimon keresztül vezetlek el a VAN-ság megértéséhez. Nyolc életterületre térünk ki közösen, hogy megtaláld benne a számodra iránymutató és előrevivő momentumokat.
A 8 életterület a következő:

egészség
életerő
hivatás
anyagi biztonság
párkapcsolat
otthon
család
barátok, pihenés, kikapcsolódás

11:30-12:45 – Elengedem, megengedem, beengedem – Veres Kriszta előadása
Bármi, ami eszedbe jut, az azonnal elindul a testet öltés felé. Ezt sokszor mégsem így tapasztaljuk. Miért? Mert gondolati mintáink, meggyőződéseink és hitrendszereink formálják azt a világot, amit valóságnak tartunk. Engedd el ezeket, sőt leginkább engedd el az irányítást, mert ezzel táplálod a vágyad testet öltését. Engedd meg, hogy az élet sodrása vigyen és bízz a történésekben. Majd egyszerűen engedd be azt, amit a vágyaddal hívtál!

Valójában egyszerű. De nagyon sokszor úgy állunk mindezek útjába, hogy észre sem vesszük. Az előadás alatt saját életemből vett gyakorlati példákon keresztül mutatom meg, hogy állunk saját teremtésünk útjába és hogyan tudunk ezen egyszerűen változtatni.

13:00-14:00 – A résztvevők személyes történeteinek, kérdéseinek megbeszélése annak érdekében, hogy az a történet váljon valósággá, amire vágyunk.

15:00-17:00 – Itt és most minden VAN – szertartás, amivel együtt magasabb szintre emeljük a nap során elhangzottakat.

A Van – teremtő nap részvételi díja 10 000 Ft. KEDVEZMÉNY! Ha szeptember 22-ig jelentkezel a Te részvételi díjad csak 8000Ft!
Jelentkezéshez küldd el nekem a VAN szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com