„Ha kövérnek érzed magad, nem vonzhatod a karcsúságot…Te magad vagy – amilyennek érzed magad – kiindulópontja vonzásodnak…Tested mindig válaszol énképedre…Ha karcsúnak látod magad – vagy olyannak, amilyen izmaidat, alakodat, vagy súlyodat illetően lenni akarsz -, az leszel.” (Esther és Jerry Hicks)

Kipróbáltál már ezer diétát, fogyókúrát, de mégsem vagy elégedett a testeddel? Sikeresen leadtad, vagy felszedted a vágyott kilókat, de az eredmény nem volt tartós? Vagy egyszerűen csak nem érzed jól magad a bőrödben, és nem okoz örömet tükörbe nézni? Vannak testrészeid, amik kifejezetten irritálnak?

Ha szeretnél ezen változtatni, várlak Téged februári work-shopomon:

 Vágyott Test Work-Shop

2012. február 6. 18:30-21:30

A valóságodat az határozza meg, amit gondolsz és érzel róla. Ez mindenre igaz, kivétel nélkül. Még a testedre is!

Ezen az esti work-shopon másképpen közelítjük meg a testsúlyoddal, tested kinézetével, közérzetével kapcsolatos problémáidat. Tavaly június óta folyamatosan alakul, karcsúsodik és változik a testem, mindezt új gondolatok választásával hoztam létre.

Ezen az estén előadás, illetve közösen elvégzett gyakorlatok segítségével adom át neked a módszeremet, amellyel átírhatod a tested formájához, súlyához és az ételhez kapcsolt gondolataidat, mintáidat, érzéseidet, így megváltoztatva életed ezen területével kapcsolatos rezgéseidet. (A gyakorlatsort írásban is megkapod, és alkalmazhatod a mindennapjaidban.)

A work-shop részvételi díja 5500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 4000Ft, ha február 3-ig bejelentkezel.

Ha korábban már elvégezted az Online Testsúlyszabályzó Kurzust, és szeretnél frissíteni, megerősödni a rezgéseidben, választ kapni az esetleges kérdéseidre, akkor téged is szeretettel várlak. A te kedvezményes részvételi díjad ebben az esetben csak 1500Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Részt vettél korábban az Online Testsúlyszabályzó Kurzuson?: *