“Mert tudom, hogy valahol mélyen magadban, valamely életedből ott van az emlék. Emlékszel a barlang falának mozaikképein játszó fényre, a víz csobogására, az olajok illatára és mézre. Emlékszel arra, ahogyan a kor, a szépség és a rang eltűnik, mint a gyertya viasza az élő lángban. És ha nem emlékszel, egy nap majd fogsz.”

A Szerelem Papnőinek tanításáról beszél így Mária Magdaléna Elizabeth Cunningham Mária Magdaléna Passiója című könyvében.

Mire tanít a Szerelem Papnő? A megadásra. Arra, hogy meg tudjuk adni magunkat a bennünk lüktető Isteninek azáltal, hogy megadjuk magunkat a másikban élő Isteni létezőnek. Ahogyan ezt gyönyörűen leírja Magdaléna: „Néhány gazdag és hatalommal rendelkező férfi visszafordul. Hiszen ők ahhoz szoktak hozzá, hogy a bordélyházban az irányítás illúziójáért fizetnek. De ahhoz, hogy isten-edénnyé tudjunk válni, meg kell adni magunkat, el kell felejtenünk kik vagyunk a világban, annyira mezítelenné kell válnunk, mint születésünk pillanatában. Amikor a férfi saját magán kívül mindent hátrahagyott, akkor a papnő-szajha a meleg forráshoz vezeti őt. Megfürdeti tetőtől talpig. Beolajozza a saba1testét. Ez a mi misztériumunk, a MEGADÁS: tudni azt, hogy minden idegen Ízisz szerelmese. Ízisz rajtunk keresztül szereti és gyógyítja meg őt. Amikor megérintem az idegen lábát, akkor tölti be Ízisz a testemet, akkor szűnik meg a szétválasztottság papnő és Istennő között…Ennyit mondok csak el a Szent Prostitúció misztériumáról. Mert tudom, hogy valahol mélyen magadban, valamely életedből ott van az emlék. Emlékszel a barlang falának mozaikképein játszó fényre, a víz csobogására, az olajok illatára és mézre. Emlékszel arra, ahogyan a kor, a szépség és a rang eltűnik, mint a gyertya viasza az élő lángban. És ha nem emlékszel, egy nap majd fogsz.”

A Szerelem Templomai valaha világszerte ezt a misztériumot tanították nőnek és férfinak. Az én érzékelésem szerint ezen tanítások célja az volt, hogy mindannyian visszaemlékezzünk a kapcsolódásnak erre a megszentelt módjára és ezt éljük meg a mindennapjainkban, a saját párkapcsolatainkban.

Abban hiszek, hogy a jelenkor Szerelem Templomai az otthonaink, ahol a Nő papnői, istennői minőségébe emelkedhet, ébresztve a Férfiban, Szerelmes Társában élő istenit, és kettőjük isteniben való találkozásából a Forrás harmóniája szétárad a fizikai valóságban.

Abban hiszek, hogy az otthonaink, párkapcsolataink a Szerelem Megszentelt Templomaivá válnak akkor, ha engedjük az emberi elme illúzióit elégni a bennünk lobogó isteni fényben és megengedjük a közös gyógyulásunkat isteni eszenciánk egymással való megosztásában.

Szeptemberi budapesti tartózkodásom alatt tartott hétvégés work-shop anyagát most megrendelheted hanganyagként:

“Szerelem Papnő” Hétvége

2015. október 18-án kezdem küldeni a hanganyagokat

A két nap alatt utaztunk különböző ősi kultúrák Szerelem Papnőinek energiájával, különböző meditációs gyakorlatokon keresztül ébresztettük ezt az archetipikus energiát önmagunkban azzal a céllal, hogy ajándékai emeljék a párkapcsolatunk mindennapjait.

A hanganyagok díja 18000Ft, ha megrendelésed megérkezik október 16-ig.

A hanganyagok mellé rendelhetsz abból az olajból is, melyet a work-shopon a rituális olajozásra használtunk, 2000Ft az olaj ára (20ml).

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Kérsz-e olajat?:

*