“Az elválasztódás széttörte a látomást lélekre: férfira és nőre. Az elválasztottság létrehozta a vágyat az újra egyesülésre, a vágyat a látomásba, a forrásba való visszatérésre…A férfi és nő emlékezetébe kódolva hordozta a forrás, azaz a szellem ismeretét, melyet egy szóval Istennek nevezünk. Isten a férfiak és nők lelkébe ültette a magot, amely tárolta saját isteni származásuk emlékét. A magban ott volt Isten képe, férfié és nőé, minden életé, mely ugyanabba a családba, ugyanabba a lélekbe tartozik, és ugyanahhoz a szóhoz. A mag őrizte azon idő emlékét, amikor minden egy volt és azét, amikor ismét minden egy lesz. Mert újra minden egy lesz. Amikor minden egy, akkor házasság születik Isten, férfi és nő, a szó és az emberek, a látomás és a forma, a lélek és szellem között. És ebből a házasságból születik meg rend, belül és kívül, amely ugyanazt a valóságot tükrözi, melyet igazságnak nevezünk. Férfi és nő emlékezik majd a hívására, a rend igazsággá változik bennük, felismerik és lesz.” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

A Szakrális Menyegző energiája 2013. december 21-től a Föld több olyan pontján keresztül áradt be a Föld terébe, ahol az ősi időkben a Szakrális szakralismenyegzo2Menyegzőnek Szentelt Templomok voltak.

Ez Egyiptom Edfu Temploma. Edfuban áll Hórusz Temploma, ahová minden évben megérkezett Hórusz isteni párja Hathor Istennő Danderai Templomából, hogy Szakrális Menyegzőben egyesüljenek.

Edfuban a Szentélyek Szentélyét 13 helyiség öleli körbe, a tizenharmadik pont a Szentélyek Szentélye mögött van. Ebbe a tizenharmadikba vezet két oldalról hat-hat helyiség. A tizenhárom helyiség beavató út volt, hat lépés a Megszentelt Női energiába lépés, és hat lépés a Megszentelt Férfi energiába lépés felé. Ezt az utat járta be egyik oldalról a nő, másik oldalról a férfi, hogy aztán összetalálkozzanak a tizenharmadik helyiségben és eggyé váljanak a Szakrális Menyegzőben.

Én az edfui templom beavató termeire hangolódtam és a termek üzeneteit csatornáztam. A megérkezett hangüzeneteken most halad keresztül egy csoport. Az üzenetek erőteljes tisztulást hoztak bennem és a házasságomban, és a csoport visszajelzései azt mutatják, hogy ugyanez történt velük is.

Ha kimaradtál ebből a csoportból, de szeretnéd az életedbe engedni ezt az energiát, akkor várlak Téged februári work-shopomon:

Szakrális Menyegző Work-shop

2014. február 7. 16:00-22:00

A work-shop alatt együtt haladunk végig a hét terem átalakító üzenetein és energiáin.

Az első terem azon illúzióinkat bontja le, hogy a szerelem megkopik, elmúlik, és ennek így kell lennie. A második terem a nemeken belüli versengésből segít kilépni (ez másképpen történik a férfiak és nők között, ezért itt két külön meditáció érkezik). A harmadik terem segít búcsút mondani azon elképzeléseknek, melyeket másoktól terhelten vettünk magunkra a szerelemmel kapcsolatban. A negyedik az a Kristály-Terem, ahol végigjárhatjuk azokat az élet-történéseinket, ahol megtörtük a szerelmet, megtörtünk benne, azért, hogy most másképpen dönthessünk. Az ötödik terem a tükrök terme, amely segít kilépni azon harcainkból, melyeket saját én-részeinkkel folytatunk a másik tükrén keresztül. A hatodik terem energiája elhozza a megbocsátást saját magunknak és az összes társnak, akivel valaha szerelmet éltünk meg azokért a közös tapasztalásokért, amiket nem a legtisztább szerelem-energiából teremtettünk.

A hetedik terem EGYség élményére készít fel az előző hat terem, melyet Magdaléna szavai adnak vissza a legszebben:  “Egymás karjában ébredtünk és nem tudtuk mikor aludtunk el. Belenéztünk egymás szemébe és most nem voltak falak, bizalmatlanság és kérdések. Könnyek lepték el a szemeinket, végigfolytak az arcunkon és a testünkön, egybeolvasztva a bizalmat, tudást és létezést. Kezeivel megcirógatta az arcomat és azt mondta: „Köszönöm, hogy ennyire szeretsz és elviszel azokra a helyekre, ahová jársz. Én én vagyok, azért mert te vagy”. „És én azért vagyok, mert te vagy.” – mondtam.”

A termeken való végig-utazás közben mindenki gyógyítást is kap abban a teremben, amelyhez a legmélyebb szerelem-blokkja kapcsolódik.

A work-shopra összesen 7 főt tudok fogadni. A részvételi díj 11 000Ft, ha január 29-ig bejelentkezel! Ha a meditációkat szeretnéd letölthető hanganyagként is megkapni a te részvétei díjad 13 500Ft, ha január 29-ig bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Kéred-e a hanganyagokat is?: *