Saját tapasztalásaim azt mutatják, hogy természetes állapotunkban, azaz a Forrással lévő összhangunkban könnyedén, mindenfelől áramlik hozzánk a bőség. Az energiák szintjén nyitva van számunkra ez a lehetőség, de a fizikaiban a pénzügyeink mégis sokszor mást mutatnak.

Két-három hónapja ránéztem arra, hogy mi van jelen az életemben az energiák-szintjén a pénzáramlással kapcsolatban. Nagyon szép képet láttam, hullámokban áramlott felém a pénzenergia mindenfelől, de a fizikaiban nem így jelent meg. Majd az energiák azt is megmutatták, hogy hét “zsilip” van, amely vagy teljesen, vagy részben zárja a felém áramló pénz-energiát. Két-három napot töltöttem ennek a képnek a figyelésével azzal a szándékkal, hogy kinyissam a zsilipeket. Így is történt sorra tárultak fel azok a hitrendszerek, emlékek, melyek a zsilipeket létrehozták, és ezzel változni kezdett a fizikai is.

Következő, rövidke budapesti tartózkodásom alatt arra szánok egy napot, hogy ezen a folyamaton együtt végigutazzunk 9 résztvevővel:

PÉNZ-ZSILIP NAP

2015. március 24. 10:00-18:00

A pénz-zsilipek állapotának feltárásához, a blokkok elengedéséhez a Megengedés Állítás módszerét hívjuk segítségül, azzal a különbséggel, hogy kifejezetten a pénz áramlására koncentrálunk, és a szereplők a 7 zsilipet, illetve az őket létrehozó mintázatot testesítik meg. A folyamatban megnézzük, hogyan változik a pénz-áram akkor, ha megengedjük a zsilipek semmibe való visszatérését.

A Te részvételi díjad  11900Ft, ha március 6-ig bejelentkezel! (a nap létszáma maximum 9 fő)

Bejelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a PÉNZ-ZSILIP szót: jelentkezem@vereskriszta.com

FIGYELEM! Ugyanerre a napra jelentkezhetsz Megengedés Témában is! Megengedés Napról információkért IDE KATINTS!

FIGYELEM! Ugyanerre a napra jelentkezhetsz Ragyogó Férfi-Emlék témában is! A Ragyogó Férfi-Emlék Napról információért ide kattints!