2006. novemberében indítottam először Magyarországon pap/női képzést a három-éves Danu Pap/nője Iskola keretein belül.  Akkor az Istennő útját jártam, és rengeteg gyönyörű tapasztalást szereztem rajta. Akkor még misszióm volt az, hogy az emberek megismerjék az Istennőt, azóta ez megváltozott. Egyszerűen azt szeretném, hogy az emberek boldogságban és örömben éljenek. Közben felébredtem arra, hogy bármelyik úton el lehet jutni az Istenivel való EGYségig, és bármelyik úton jól el lehet tévedni. Az én változásaim az elmúlt két évben jelentősen átalakították a Papnő Iskolát.

Tavaly nyáron megérkezett hozzám a 12 DNS szálat aktiváló meditációs hanganyag, és ezzel az a világ-kép és tudatosság, amelyet az EGY LÉLEKBŐL érkező tanítások által az elmúlt években ébresztettem saját magamban és másokban is.

Csodálatos időket élünk, mindannyian bábái vagyunk az Új Föld testet ujfold2öltésének. Az Új Föld belőlünk ölt testet, a mi tudatosságunk változásából. Minél több ember él az Új Föld tudatosságában, annál inkább láthatóvá, tapinthatóvá, élhető válik a földi ÉdenKert.

A Pap/női Kurzusom olyan pap/nőket képez, akik az Új Föld tudatosságában kívánnak élni, és erre ébresztik a hozzájuk érkezőket.

A következő Pap/női Kurzus időpontja Budapesten:

“ÚJ FÖLD” PAP/NŐI KURZUS

2014. március 27-30.

A négynapos intenzív gyakorlati kurzust megelőzi egy 1×5 napos és 12×3 napos felkészítő online kurzus. Az online kurzus első, ötnapos része (Online Elengedés Kurzusom) abban segít, hogy megérkezz egy olyan tudatosságba, amelyben az elengedés könnyed, gyors és építő. Az online kurzus második részét a 12szálú DNS kurzusom kibővített változata adja, amely megérkeztet az Új Föld tudatosságába. Az online kurzus alatt feladatokat és személyes támogatást (három skype-os találkozó keretein belül) kapsz, hogy a folyamatodat még jobban el tudd mélyíteni. Ezt az intenzív felkészülést követően találkozunk személyesen márciusban, amikor sok-sok gyakorlaton végig-utazva ébresztjük fel benned a Papnőt, és érkezünk meg abba a tudásba, amellyel a Pap/nő segíteni tudja a hozzá fordulók tudat-váltását. A kurzus végén a résztvevők kapnak egy közös feladatot, melynek teljesítésére a következő budapesti tartózkodásom alatt kerül sor, és amelyet a pap/nővé szentelődés szertartása követ.

Az online felkészítő folyamat 2014. február 12-én indul. A díja 30 000Ft, ebből 10 000Ft az előleg, amely jelentkezéskor fizetendő, a maradék 20 000Ft-nak február 10-ig kell beérkeznie.

A márciusi négynapos folyamat díja 45000Ft, ebből 10 000Ft az előleg, amely jelentkezéskor fizetendő, a maradék 35 000Ft a találkozónk alkalmával fizetendő.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod és a PAP/NŐ szót: kriszta@vereskriszta.com