“Mindannyiunknak ragyognunk kellene, ahogy a gyermekek teszik. Arra születtünk, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljon Isten dicsősége, amely bennünk van.”

Egyik kedvenc Marianne Williamson idézetem két sora ez. Teljességében így hangzik:

“A legnagyobb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk. A legnagyobb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem sötétségünk rémít meg legjobban minket, hanem a belőlünk áradó fény. Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, osibirodalmak1gyönyörű, tehetséges, és fantasztikus legyek? Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez? Isten gyermeke vagy. Az, hogy összehúzod magad, nem szolgálja a világot. Semmi megvilágosult nincs abban, ha összegörnyedsz, csakhogy az emberek ne érezzék gyengének magukat körülötted. Mindannyiunknak ragyognunk kellene, ahogy a gyermekek teszik. Arra születtünk, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljon Isten dicsősége, amely bennünk van. Nemcsak néhányunkban, mindenkiben. És ahogy hagyjuk saját fényünket felragyogni, akaratlanul is engedélyt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék. Ahogy megszabadulunk saját félelmeinktől, a jelenlétünk automatikusan felszabadítja a többieket is.”

Hát félelmünk az van bőven, és pont ahogyan Marianne Williamson is írja sokszor attól félünk legjobban, hogy vállaljuk és megéljük saját Ragyogásunkat. Ami nem is csoda, hiszen számtalan olyan szellemileg magasan fejlett birodalom, korszak bukását megéltük, ahol sokszor a széthullást pont az erőnkben való elbizakodottság valamilyen formája okozta.

Lehet, hogy te is többször elgondolkoztál már azon, hogy vajon miért tűntek tova olyan birodalmak, amelyeknek népe fel tudta építeni a piramisokat, vagy a kőköröket. Vagy azon, hogy vajon miért kellett Atlantisznak elsüllyednie.

És lehet, hogy érzed azt, hogy sokkal több van benned, mint amit általában élsz, megmutatsz, de valami mégis visszahúz, nem tudod a magadban hordozott tudást teljességgel felvállalni, átadni, megélni.

A mostani mély karmikus sebzettségeket oldó időszak arra is teret nyit, hogy rálássunk azokra a karmikus mintázatokra, amelyek olyan szellemileg fejlett civilizációk végét okozták, mint pl. Atlantisz vagy Egyiptom…

Novemberben végigutaztunk öt birodalom-nép mintázatán, és most áprilisban újabb  hat birodalom mintázata érkezik:

ŐSI BIRODALMAK II. Hanganyagok

2019. májusában 21-én kezdem küldeni

A következő hat birodalmi mintázat: Atlantisz pusztulása utáni újraépítkezés, Kelták, Zsidóság, Jeruzsálem, Római Birodalom két korszaka, ebből a második Vatikánban működik tovább

Mindegyik mintázat működik és szabotál a saját egyéni életünkben is. Ezek felismerését és oldását hozzák el a hanganyagok.

A hanganyagok kedvezményes díja 4900Ft, ha megrendelésed és befizetésed megérkezik május 20-ig.

A korábbi work-shop hanganyagait szintén meg tudod rendelni:

ŐSI BIRODALMAK I. Work-shop Hanganyagai

2019. május 21-én küldöm ki újra őket

Ennek az öt birodalomnak a karmikus mintázatával utaztunk a work-shopon: Lemuria, Atlantisz, Kárpát-medence, Egyiptom, Sumér Birodalom.

Mindegyik mintázat működik és szabotál a saját egyéni életünkben is. Ezek felismerésében és oldásában segítenek a hanganyagok.

A hanganyagok kedvezményes díja 4500Ft, ha megrendelésed megérkezik május 20-ig.

KEDVEZMÉNY! Az Ősi Birodalmak I. és II. kedvezményes együttes részvételi díja 8300Ft.

A megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd? (Ősi Birodalmak I, Ősi Birodalmak II, mindkettő): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom