“Ha már nem evezel az áramlattal szemben – ha elengeded az evezőket, és ellazulsz természetes Jólétedben -, a mindig bővülő éned és összes vágyad teljesülése felé haladó Áram elvisz vágyaid teljesüléséhez.  Az a meggyőződés, hogy le kell győznöd valamit, önmagától szembefordít az áramlattal. Ha megérted, hogy minden vágyad könnyűszerrel megvalósulhat, önmagában az áramlat irányába fordít.” (Esther és Jerry Hicks)

Tudod mit jelent ez a gyakorlatban? Azt jelenti, hogy egyetlen pillanatra sem kell ellenállnod annak, ami történik veled. Bármi is történik éppen, te jól érezheted magad, teljesen ellazulhatsz, mert az energiák áramlás oda visz, ahol a vágyaid testet öltöttek.

Persze ezt már sokan tudjuk fejben, de amikor a gyakorlati alkalmazásra kerül a sor megtorpanunk, irányítani akarunk és ezzel jól meghosszabbítjuk a vágyaink testet öltését.

Először tavaly nyáron, Glastonburyben érkezett meg az az inspiráció, hogy a családállítás módszerét felhasználva nézzük meg, hogy merre mennének életünk elakadt élethelyzetei akkor, ha a teljes megengedés állapotában lennénk benne. Nagyon érdekes folyamatokat és végkifejletet mutattak a „Megengedés-Állítások”. Könnyedén, erőlködés nélkül felállt a szituáció, amire az illető vágyott.

Azóta ezt többször is gyakoroltuk már különböző csoportok alkalmával és mindig hasonló az eredmény. A megszokott családállítással szemben nem kutatjuk az elakadásokat, blokkokat, hanem azt nézzük meg, hogy merre menne a folyamat magától akkor, ha az állító egyszerűen teljes bizalommal megengedi a történéseket.

Saját magamnak is nagyon sokat segített ez a módszer. Éppen szó nélkül eltávozott a Kedvesem, kicsit össze voltam zavarodva, mert a Lelkem teljesen mást üzent, mint, amit a fizikai mutatott. Ebben az állapotban nagyon megerősítő volt végignézni azt, ahogy az engem képviselő szereplő belehelyezkedett a megengedés állapotába és egy pillanat alatt megjelent a színen a Kedves a jól ismert ölelése. A kilenc hónapos folyamatban sokszor eszembe jutott ez a jelenet, és mindig megerősített a kétségeim közepette, mert annyira mély összetartozás volt jelen benne. A Kedves visszatértét követően még elő-elő jöttek félelmeim, de ennek a képnek a felidézése pillanatok alatt visszavitt a belső bizonyosság rezgésébe.

Következő magyarországi tartózkodásom alatt egy napot ismét annak szentelek, hogy mások is megtapasztalhassák ezt az erőteljes visszaigazolást arról, hogy teljes bizalommal elengedhetik az evezőket:

MEGENGEDÉS NAP

 2015. március 24. 10:00-18:00

összesen 9 főt tudok fogadni!

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

 A Te részvételi díjad 11900Ft, ha március 6-ig bejelentkezel!

Bejelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a MEGENGEDÉS szót: jelentkezem@vereskriszta.com

FIGYELEM! Ugyanerre a napra jelentkezhetsz Pénz-Zsilip Témában is! Pénz-Zsilip Napról információkért IDE KATINTS!

FIGYELEM! Ugyanerre a napra jelentkezhetsz Ragyogó Férfi-Emlék témában is! A Ragyogó Férfi-Emlék Napról információért ide kattints!