“Ha már nem evezel az áramlattal szemben – ha elengeded az evezőket, és ellazulsz természetes Jólétedben -, a mindig bővülő éned és összes vágyad teljesülése felé haladó Áram elvisz vágyaid teljesüléséhez.  Az a meggyőződés, hogy le kell győznöd valamit, önmagától szembefordít az áramlattal. Ha megérted, hogy minden vágyad könnyűszerrel megvalósulhat, önmagában az áramlat irányába fordít.” (Esther és Jerry Hicks)

Tudod mit jelent ez a gyakorlatban? Azt jelenti, hogy egyetlen pillanatra sem kell ellenállnod annak, ami történik veled. Az ellenállásod általában annak szól, hogy nem tetszik neked egy szituáció, magadban alkottál róla egy véleményt, egy ítéletet. Ellenállásod számtalan formában jelentkezik, haragszol a szituációra, és annak szereplőire, szomorú vagy, félsz, megpróbálod megváltoztatni.

Miközben csak annyit kell tenned, hogy arra használod a szituációt, amire való: megfogalmazod, hogy mit szeretnél másképpen megélni a jövőben. Ezzel máris elindulsz egy új örömteli megtapasztalás felé.

És azzal támogathatod ezt a folyamatot, hogy közben feladod az ellenállásod azzal kapcsolatban, ami éppen történik. Az ellenállásból átlépsz a megengedés állapotába. Elengeded az ítélkezést, a harcot és tágra nyílt szemmel, mint egy gyermek csak nézed az események folyását, megengeded a történést, és így nem csak az új, vágyott megtapasztaláshoz kerülsz egyre közelebb, de még egy csomó, váratlan ajándékot is kapsz a szituációtól.

Várlak Téged egy újabb közös, izgalmas és örömteli kalandra:

„Engedd el az Evezőket!”

MEGENGEDÉS KURZUS

2011. október 2. 11:00-18:00

 

A napunk három részből áll:

11:00-12:30     Saját életből vett példákkal illusztrál előadás a MEGENGEDÉS átalakító erejéről.

13:30-14:00     A MEGENGEDÉS állapotába való átlépés egyszerű gyakorlatának közös gyakorlása

14:00-18:00     A résztvevők által elhozott élethelyzetek felállítása, és az arra való rápillantás, hogy hová visz minket a szituáció, ha engedjük történni

 

A Megengedés Kurzus részvételi díja 9 000 Ft.

KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 7000Ft, ha benne vagy az első tízben!
Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com