Sokszor kerülünk olyan heyzetbe, hogy érezzük belül erőteljesen, hogy merre vezetne a Lelkünk, de folyamatosan megállít az elme, a racionalitás. Mert a Lélek sugallta ösvény hívása erős, izgalmas, amikor rá gondolunk élettel teliek vagyunk. De mégis. Ott az elme, ami ezer kérdést, kétséget, félelmet ébreszt, amely megállít…

A Lélek egyre erőtejesebben jelez, üzen. Érezzük, hogy lépni kellene. De aztán jön a racionalitás. Maradunk a biztosban, ismertben, pedig egyre rosszabbul vagyunk…

A Megengedés-Állítás módszere Glastonburyben érkezett meg, Bridgit kelta Istennő egykori gyógyító szentélyében. És az is, erőteljesen gyógyító módszer. Hasonló a családállításhoz, de mégis más. Nem a blokkokat kutatjuk, hanem arra látunk rá, hogy mi történne akkor, ha egyszerűen megengednénk, hogy a Lélek vezessen. Az állítás közben rálátást kapunk arra is, hogy milyen hitrendszereket kell el engednünk ahhoz, hogy be tudjuk fogadni a vágyaink testet öltését, az Univerzum ajándékait.

Régóta nem tartottam már Megengedés Állítást, mert általában kevés az időm, amikor Magyarországon vagyok. Most sem fogok, de viszont találtam egy napot arra, hogy kifejezetten arra állítsunk, hogy megerősödj a Lelked választásában és követni tudd:

LÉLEK-ÁLLÍTÁS

2017. augusztus 10. 09:00-17:00

8 fő tud részt venni

Várlak Téged, ha pontosan érzed és tudod, hogy merre kellene menni a Lelked szerint, de mégis félsz, mert a racionalitás azt mondja ez nehéz lesz, veszélyes, pórul járhatsz, romba dől a biztonságod…

Az állítás azt mutatja és bontja ki előtted, hogy hogyan alakulna a most még láthatatlan jövő akkor, ha teljességgel bíznál a Lelkedben és követnéd azt.

A folyamat feltárja azokat a gondolati-kapaszkodókat is, melyek a Lelked útjának követése közben meg tudnak tartani.

A nap részvételi díja 13000Ft. Jelentkezésedet  részvételi díj átutalásával tudom elfogadni a szabad helyek függvényében.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a LÉLEK-ÁLLÍTÁS szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

KEDVEZMÉNY! Amennyiben az ANKH Szertartáson is részt veszel a két program együttes részvételi díja számodra 17000Ft helyett 15000Ft.

Az ANKH Szertartásról információért ide kattints!