„A vágyaidnak megfelelő történeted elmesélésére nem vonatkoznak szabályok. Szólhat a múltad, jelened és jövőd tapasztalatairól is. Egyetlen ismérve az a tudatos szándék, hogy történetednek egy jobb érzést okozó, javított változatát meséld. Ha egész nap sok kellemes, rövid történetet mesélsz, megváltozik vonzásod irányultsága. Emlékezz rá, hogy a történet, amelyet te mesélsz, a te életed alapját képezi. Meséld hát el, hogy milyennek akarod.” (Esther és Jerry Hicks)

2010. januárjában mesélésbe fogtam, játszani kezdtem a történeteimmel. Másokat is behívtam a játékba. Megdöbbentő dolgokra láttam rá saját magamban és mások viszonyulásában is azzal kapcsolatban, hogy hányféle módon korlátozzuk a teremtő erőnket és ezzel az életünket.

Nyilvánvalóvá vált, hogy nem a tapasztalásainkat meséljük, hanem a meséink váltak megtapasztalásokká, valósággá, amiről elhisszük, hogy az csak olyan lehet.

Nyilvánvalóvá vált, hogy ugyan ismerjük a „gondolat teremt” törvényt, de mégsem élünk a Teremtés erejével, amit mindannyian megkaptunk ajándékként. Nyilvánvalóvá vált, hogy nem merünk játszani, mindent véresen komolyan veszünk és félünk a kudarctól.

Még egy csomó minden nyilvánvalóvá vált…

De ami sokkal fontosabb! Közben az életemben megsokasodott és felgyorsult a vágyaim manifesztálódása. És a Teremtés-Játéka nagyon izgalmas kaland! És úgy tűnik végtelen, mert mindig van tovább!

Az elmúlt majd két év alatt rengeteget tanultam hitrendszerekről, önkorlátozásainkról, az elme működéséről, és a korlátokból a végtelenbe lépésről. Ezt a tudásanyagot gyűjtöttem Játszva Teremtő Online Kurzusomban, és a kurzus 3×3 tanítást és 3×3 gyakorlatot tartalmazó folyamata további rálátásokat hozott arra, hogy hogyan teremthetjük meg könnyedén, játékosan, örömmel az élni vágyott valóságot. Most mindezt személyesen is megosztom azokkal, akik csatlakoznak hozzám ezen az augusztusi hétvégén:

Játszva-Teremtő Hétvége

2012. augusztus 4-5.


A két nap alatt ezeken a témákon utazunk végig: Hogyan lépj ki a kockádból, azaz a jelenlegi valóságod beszűkült kereteiből? * Hogyan térj vissza abba az áldott gyermeki állapotba, amikor bármit el tudsz képzelni, és ezáltal behívni az életedbe? ­* Hogyan tudod a figyelmeddel a vágyaid manifesztálódását táplálni, és mire is vágysz valójában? ­* Hogyan nyílj ki a „Minden Lehetségesre” a korlátok ismételgetése helyett? * Hogyan tartsd fenn azokat a gondolatokat és érzéseket, amikkel azt teremted, amiben élni szeretnél? * Hogyan tudsz lobogni, szárnyalni, élni szenvedéllyel, a logikába kapaszkodás helyett? * Hogyan tudod erősíteni a hitedet? * Hogyan használj minden élet-darabkát a teremtésed támogatására? * Hogyan maradj meg a folyton táguló, és növekvő jóban?

A Játszva-Teremtő Hétvége részvételi díja 12 000Ft/nap. KEDVEZMÉNY! Augusztus 2-ig a te részvételi díjad csak 9500Ft/nap. A teljes hétvége (két nap) kedvezményes részvételi díja csak 16000Ft, ha augusztus 2-ig bejelentkezel!


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Részt vettél-e az online tanfolyamon, vagy bármelyik három programomon ebben az évben (kérlek sorold fel a három programot)?: *
Melyik nap szeretnél részt venni (szombat, vasárnap, vagy mindkettő)?: *