„A félelmek és szenvedés közepén is tartsd nyitva a szíved, mert ez elhozza a csodát. A keresztrefeszítés és a feltámadás közötti  három nap azt az időt szimbolizálja, ami ahhoz szükséges, hogy egy szituációt a félelemből a szeretetbe emeljünk. Legyen türelmed és hited a „sír-idő” alatt. Lehet, hogy sötétnek tűnnek most a dolgok, de a fény már érkezik” (Marianne Williamson)

Amikor az életenergia szabadon áramlik az életünkben akkor állandó virágzásban vagyunk. Ilyenkor valami eltávozása, megváltozása szintén a virágzás része, hiszen a szirmok lehullása helyet ad az új virág születésének. A haraggal, hibáztatással, panaszkodással, fájdalmaink újra felidézésével beleragasztjuk magunkat egy olyan élethelyzetbe, amelyben valójában nem esik jól léteznünk.

De választhatjuk az elengedést is, ami egyenlő a megváltozott helyzethez kapcsolódó viszonyulásunk megváltoztatásával. Az elengedéssel elengedjük a helyzethez kapcsolt ítéleteinket, elengedjük az ellenállást, és ezzel az élet áramlása újra a hátára vesz minket.

Az elengedéssel átlépünk a megengedés állapotába, azaz abba a bizalomba, hogy az életünk értünk történik: „Mi lenne, ha tényleg elhinnénk, hogy Isten, azaz az erő, amely egy mindenki számára áldott rendben tartja a dolgokat tényleg létezik? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy a mindennapjainkat ez az erő irányítja? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy ez az erő szeret minket és törődik velünk? Mi lenne, ha elhinnénk, hogy megpihenhetünk?…Ver a szívünk, a tüdőnk lélegzik, hallunk a füleinkkel, a hajunk folyamatosan nő. Nem kell létrehoznunk mindezt, mert egyszerűen csak történik. A bolygók keringenek a nap körül, a magokból virág lesz, az embrióból gyermek, és ehhez nincsen szükség a mi segítségünkre…Engedhetjük, hogy az erő, ami létrehozza a virágokat irányítsa a mi életünket is, vagy tehetjük ezt saját magunk…Az univerzumot irányító erőben való bizalom a hit…Hit az, hogy elhisszük az univerzum a mi oldalunkon áll és tudja mit csinál.” (Marianne Williamson)

A megengedéssel átlépünk a megadás állapotába, és ezzel megnyitjuk magunkat arra, hogy a megváltozott élethelyzet elhozza az ajándékait.

A megengedésből automatikusan kinyílik a beengedés állapota. Egy megváltozott élethelyzet azért nehéz számunkra, mert azt gondoljuk, hogy az, amiről álmodtunk nem valós. Miközben ilyenkor pusztán átrendeződés történik az életünkben. Soha sem kell lemondanunk a vágyainkról, csak be kell engednünk őket. Az élet szabad áramlásának megengedése nem azt jelenti, hogy ezzel lemondunk arról, amit megélni szeretnénk. Az elengedés és megengedés pusztán az irányítás elengedését jelenti, azaz a szűk keretek között mozgó emberi tudatunkat kitágítjuk, és ezzel beengedjük a csodát az életünkbe. A beengedés állapotában tudjuk, hogy a vágyunk VAN, ezért nyugodtan élvezzük az életünk aktuális történéseit, és ezzel kinyitjuk az ajtót arra, hogy a vágyunk testet öltsön abban a formában, ami számunkra a legjobb.

Várlak Téged, ha az ellenállásaid elengedését, az életbe vetett bizalmat és Isten ajándékainak tárt karokkal való befogadását szeretnéd választani:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM Work-shop

2012. április 30. 18:00-22:00

A workshop alatt 5 meditációval utazunk végig az elemek elengedést, tisztulást segítő erején, 5 tanítást kapsz arról, hogy mit jelent a megengedés a mindennapokban és 5 beengedés állapotába érkeztető és ott megtartó gyakorlatot végzünk el. (A gyakorlatsort írásban is megkapod, és alkalmazhatod a mindennapjaidban.)

A work-shop részvételi díja 5900Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 4500Ft, ha április 30-ig bejelentkezel.

Ha korábban már elvégezted az Online Elengedés Kurzust, és szeretnél frissíteni, megerősödni a rezgéseidben, választ kapni az esetleges kérdéseidre, akkor téged is szeretettel várlak. A te kedvezményes részvételi díjad ebben az esetben csak 1900Ft.

 Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Részt vettél-e korábban az Online Elengedés Kurzuson?: *