Türkiz Olaj

4.200 Ft

A Türkiz Olajban a mirha – ez volt az az illat, melyet Hathor Templomaiban elsődlegesen Hathornak ajánlottak – rózsa, lótusz és jázmin olajok illata egyesül. Az olaj a Új Kapcsolódási Mintákra nyit teret bennünk.

Az olajat október 1-ig kedvezményesen tudod rendelni.

A Türkiz olajat 10ml kiszerelésben tudod megvásárolni. Az olaj átvehető személyesen, vagy igény szerint postázzuk neked október végén (a postázásnak külön díja van, 2000Ft, ez egy és több üvegre is ugyanennyi, ezért érdemes egyszerre rendelned, amit szeretnél).

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

2022. október 1-én Hathor Türkiz Templomában fogadjuk a Hathor Türkiz Kódjai Aktiválás első részét. 222:1:1, 222:22 energiában.

2022. október 10-án Hathor Al Kab Templomában fogadjuk a Hathor Türkiz Kódjai Aktiválás második részét. 222:1:10, 222:1:1, 222:22 energiában.

Az aktiválás kódjai belekerülnek az itt megszülető Türkiz Olajba, mellyel a Szent Házasság, Szakrális Kapcsolódások rezgését hívhatod az életedbe.

A Türkiz  Olaj használata:

Használd ezt az olajat arra, hogy átsimogatod, kényezteted vele a tested. Engedd, hogy az olaj vezessen abban, hogy teszed ezt. Miközben ezt teszed engedd, hogy a hála érzése itassa át a testedet azért, hogy szolgál téged a fizikai létezés kalandjában. Szenteld fel az olajjal a Testedet a Lelkeddel kötött Szent Házasságra, váljék így a fizikai létezésed a Lelked megnyilatkozásává. Áldás.

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom