Szent Király

2.900 Ft

Az oud alapú olajat Egyiptom négy templomában – Abu Simbelben II. Ramszesz-Hórusz Temploma, Phileai Ízisz Templom, Edfu Szent Házasság Temploma, Karnak Temploma – aktiváltam.

A Szent Király olajat 10ml kiszerelésben tudod megvásárolni. Az olaj átvehető személyesen, vagy igény szerint postázzuk neked (a postázásnak külön díja van, 2000Ft, ez egy és több üvegre is ugyanennyi, ezért érdemes egyszerre rendelned, amit szeretnél).

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

A férfinek segít összekapcsolódni saját Szakrális Férfi minőségével, a nőnek kitárja a szívét arra, hogy a Szakrális Férfi minőség létezik.

A Szent Király olaj használata:

Férfiaknak – egy csepp a köldökcsakrára, egy csepp a szívcsakrára, és így az olajjal a két csakrát összekötni

Nőknek – egy csepp a szívcsakrára, másik a tenyérbe, majd lélegezni az illatával és elképzelni, hogy a szív ajtaja kinyílik és belép oda a Fénylő Férfi

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom