OroszlánKapu 2023 Olaj

5.880 Ft

Az OroszlánKapu 2023 Olaj tartalmazza az OroszlánKapu 2020, 2021 és 2022 rezgését. Ezt aktiváltuk tovább az idei OroszlánKapunál.

Az OroszlánKapu 2023 olajat 10ml kiszerelésben tudod megvásárolni. Az olaj átvehető személyesen, vagy igény szerint postázzuk neked (a postázásnak külön díja van, ezt rendelés után levélben egyeztetjük veled) augusztus 24. után.

Az olajat a készlet erejéig tudod rendelni.

Leírás

Az OroszlánKapu 2023 Olaj alapja az OroszlánKapu 2020 Olaj, mely papirusz olaj, lótusz és levendula keveréke. Az eszenciát így átjárta Toth és Seshat jelenléte és a csillagok bölcsessége, Hathor szépsége és életöröme és a látásunk, érzékelésünk nyílása az érkező kozmikus energiák befogadására. Ezt az amúgy is erőteljes keveréket aktiváltuk 2020-ban a Szfinxnél és a Gizai fennsíkon augusztus 8-án.

Majd ezt az olajat tovább aktiváltuk az OroszlánKapunál 2021-ben, a 11:11 Fénykapunál és a Vagyok, aki Vagyok Fényportáljánál. Így az olaj megtelt az ARANY ÉLET-KULCS rezgéssel, és segít abban, hogy az Életünket a Lelkünk szolgálatába ajánljuk.

2022-ben ez az olaj megtöltődött az OroszlánKapu idején érkezett Kék Lótusz aktiválások energiájával.

Most, 2023-ban az OroszlánKapunál tovább dolgozunk az olajjal, melyet megáld majd a Királynő Hangja & a Király Visszatérése

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom