Lemúria Olaj

2.900 Ft

A LEMÚRIA Olaj alapja a lótusz, ezt kevertük indigóval, és Egyiptom Lemúriai tengerpartján aktiváltam.

A Lemúria olajat 10ml kiszerelésben tudod megvásárolni. Az olaj átvehető személyesen, vagy igény szerint postázzuk neked (a postázásnak külön díja van, 2000Ft, ez egy és több üvegre is ugyanennyi, ezért érdemes egyszerre rendelned, amit szeretnél).

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

A Lótusz volt az egyiptomi templomok fő felajánlási virága és olaja, a szertartások, beavatások alap-illata, ez a Lemúria Olaj alapja. Az indigóval – mellyel a núbiaiak mindig is festették a házaikat, és amely az Ősi Egyiptomban az egyik, különleges alkalmakra használt szemfesték alapja is volt – belekerült a Nílus varázslata. Majd egy egész nyáron át dolgoztam vele Egyiptom Északi-Partján, ahol a semmihez sem hasonlítható türkíz tenger Lemúria rezgésével itatta át.

Az olaj aktiválja Lemúria emlékét benned és segít, hogy a Földi Édenkertet valósággá változtasd és újra élni kezd <3

Lemúria Olaj használata:

Az olajhoz kapsz egy hanganyagot, mely végigvezet az olaj használatán.

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom