Kleopátra Olaj

2.900 Ft

A  Kleopátra olaj illata pont olyan, mint Kleopátra maga, nyomot hagyó. Finoman fűszeres, ami az orrodban marad, és amiben az érzékeid vágynak újra és újra megmártózni.

A Kleopátra olajat 10ml kiszerelésben tudod megvásárolni. Az olaj átvehető személyesen, vagy igény szerint postázzuk neked (a postázásnak külön díja van, 2000Ft, ez egy és több üvegre is ugyanennyi, ezért érdemes egyszerre rendelned, amit szeretnél).

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

 

Kleopátrát az tette Királynővé, hogy minden félelem ellenére a Szíve Hangját követte minden lépésében.

Kleopátra olaja ébreszti benned a Királynői Kódokat, segít a szívedet követve élni.

A Kleopátra Olaj használata:

Ajánlom a szívcsakra és a csecsemőmirigy területét megkenni vele. De csodásan hat fürdővízbe csepegtetve is.

Amikor érzed, hogy a félelmeid eltávolítanának a szív választásaitól, akkor érdemes a szívcsakra és csecsemőmirigy közötti területbe masszírozni, és újra és újra belélegezni az illatát.

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom