Ízisz-Magdaléna Olaj

2.900 Ft

Az Ízisz-Magdaléna olaj alapja a balady, azaz az egyiptomi rózsa. A balady rózsa illatában benne van Egyiptom földjének minden varázsa, mélységesen szép női energiája, ahogyan benne volt Mária Magdalénában is, akit Kleopátra unokájaként és Ízisz Papnőként erős szálak kapcsolnak Egyiptomhoz. És még valami benne van a balady rózsában, a mindenki számára elérhető, azaz bárki Magdaléna energiájának edényévé tud válni, aki elég bátor ahhoz, hogy a Lelke szerint éljen.

Az Ízisz-Magdaléna olajat 10ml kiszerelésben tudod megvásárolni. Az olaj átvehető személyesen, vagy igény szerint postázzuk neked (a postázásnak külön díja van, 2000Ft, ez egy és több üvegre is ugyanennyi, ezért érdemes egyszerre rendelned, amit szeretnél).

Készleten

Leírás

A szent Női-Papnői vérvonal – nem csak fizikai, hanem lelki és szellemi – önmagadban való felébresztésében és a kapcsolódás elmélyítésében segít.

Az Ízisz-Magdaléna Olaj használata:

Érintsd meg az olajjal a szívcsakrádat és engedd, hogy az illattal megtöltse a szívedet Ízisz és Magdaléna jelenléte.

Dörzsöld el az olajat a tenyereid között, pihentesd a tenyereidet a méhed fölött és lásd a rózsaszirmokból fonódó energia-szálat, mely visszakapcsol az Ízisz-Magdaléna Vonal papnőin keresztül Magdalénához és Íziszhez.

Érintsd meg az olajjal mindkét lábfejedet és adj hálát azért, hogy a lábaid visznek Magdaléna és Ízisz útján.

 

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom