Az Alkímia Arany Olaja

4.880 Ft

A Napkeleti Bölcsek ajándéka Jézusnak: arany, tömjén és mirha. Az Alkímia Arany Olajának alapja a mirha, ehhez keverünk tömjént és „megfűszerezzük” arany rezgéssel.

Az olajat október 20-ig kedvezményesen tudod rendelni.

Az Alkimía Arany olaját 10ml kiszerelésben tudod megvásárolni. Az olaj átvehető személyesen, vagy igény szerint postázzuk neked november második felében (a postázásnak külön díja van, 2000Ft, ez egy és több üvegre is ugyanennyi, ezért érdemes egyszerre rendelned, amit szeretnél).

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

Az Alkímia Arany Olaja az októberi egyiptomi Alkimista utunkon születik meg, az út beavató állomásain, pontjain aktiváljuk az olaj anya-eszenciáját.

Az Alkímia Arany Olaja összekapcsol a Fény Leszármazottainak Vonalával, melyhez Jézus, Magdaléna, Akhenaten, Nefertiti és más Mesterek/Mesternők is tartoztak.

Az Alkímia Arany Olajának használata:

Lélegezd be az Alkímia Arany Olaját a szívcsakrádba, és képzeld el, hogy az illat felrajzol egy arany szálat, mely szívedet összekapcsolja Magdaléna és Jézus szívével. Lásd Mesterek és Mesternők sorát mögöttük.

Érintsd meg a szívcsakrádat az Alkímia Arany Olajával és közben mondd ki ezt:

Igent mondok a Teremtés Őserőire. Igent mondok arra, hogy velük való teremtéseimet a Szívem Fénye vezesse.

Lélegezd be ismét az Alkímia Arany Olaját a szívcsakrádba és lásd a szívedben a fellobbanó Arany Fényt, melyet az arany szálon keresztül táplál a Mesterek és Mesternők Arany Fénye.

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom