3 + 1 Aktiváló Olaj

16.410 Ft

2022-ben 4 erőteljes Aktiváló Olaj született.

Oroszlánkapu Olaj 2022 * Az Alkímia Arany Olaja * Türkiz Olaj * 11:11 Olaj

Most 3 olaj vásárlása esetén a negyediket, a 11:11 Olajat ajándékba kapod!

Az olajokat 10ml kiszerelésben tudod megvásárolni. Az olaj átvehető személyesen, vagy igény szerint postázzuk neked (a postázásnak külön díja van, ezt rendelés után levélben egyeztetjük veled).

Az olajat a készlet erejéig tudod rendelni.

Elfogyott

Leírás

Az OroszlánKapu 2022 Olaj alapja az OroszlánKapu 2020 Olaj, mely papirusz olaj, lótusz és levendula keveréke. Ezt az amúgy is erőteljes keveréket aktiváltuk 2020-ban a Szfinxnél és a Gizai fennsíkon augusztus 8-án. Majd ezt az olajat tovább aktiváltuk az OroszlánKapunál 2021-ben, a 11:11 Fénykapunál és a Vagyok, aki Vagyok Fényportáljánál. Így az olaj megtelt az ARANY ÉLET-KULCS rezgéssel, és segít abban, hogy az Életünket a Lelkünk szolgálatába ajánljuk. Az idén ez az olaj megtöltődött az OroszlánKapu idején érkezett Kék Lótusz aktiválások energiájával.

A Türkiz Olajban a mirha – ez volt az az illat, melyet Hathor Templomaiban elsődlegesen Hathornak ajánlottak – rózsa, lótusz és jázmin olajok illata egyesül. Az olaj a Új Kapcsolódási Mintákra nyit teret bennünk.

Az Alkímia Arany Olaja összekapcsol a Fény Leszármazottainak Vonalával, melyhez Jézus, Magdaléna, Akhenaten, Nefertiti és más Mesterek/Mesternők is tartoztak.

A 11:11 Olaj alapja jázmin, melybe összeelegyítettünk Ízisz-Magdaléna Olajával és a Szent Király olajjal. Ezzel a keverékkel dolgoztunk 2022. november 11-én Ízisz Templomában, illetve az idén a 11:11 Fényportálnál tovább dolgoztunk vele a Gizai Fennsíkon.

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom