“Csupán egyetlen dolgot kell tenned, ami jelentéktelennek tűnik, ám megváltoztatja az életedet: máshogyan kell mesélned a történetedet, mint eddig tetted. Arról kell mesélned, amilyennek szeretnéd.” (Esther és Jerry Hicks)

Aminek a figyelmedet odaadod, az növekszik az életedben. És arra kérlek, hogy itt állj is meg és nézz vissza csak az előző egy órádra. Vajon az életedben már jelenlévő vagy vágyott jó dolgoknak adtad oda a figyelmedet, vagy többet beszéltél arról, ami nem tetszik, amit problémának élsz meg? És amíg a nem tetszőről gondolkodsz, átéled a nem tetszőhöz kapcsolt gondolatokból fakadó érzelmeket, és folyamatosan ezekről beszélsz egyfolytában azt táplálod energiával, amit már nem szeretnél tovább élni.

Mindaz, amit fizikai valóságként tapasztalunk csak azért tudott megtörténni, mert mi elég figyelmet adtunk neki. Amikor erről beszélgetek emberekkel akkor ezt olykor tagadják, és azt mondják, hogy ők már csak azután kezdtek folyamatosan erről beszélni, amikor az tapasztalásként megjelent. Ilyenkor néhány mondatos beszélgetés következik, és hamar kiderül, hogy a gondolatok és hitrendszerek mindig is ott voltak az illető életében. Ráadásul sokszor az is kiderül, hogy az illető nem is nagyon akar elbúcsúzni a neki szenvedést okozó hitrendszerektől, mert akkor el kellene búcsúznia attól, hogy neki volt igaza bizonyos dolgokban, meg kellene válni attól a képtől, amit önmagáról a hitrendszereknek megfelelően kialakított. Rendben van az is, ha valaki erre nem hajlandó. Szabad választásunk van, és ezeknek megfelelően bármit átélhetünk.

De, ha te hajlandó vagy változtatni, hajlandó vagy szépen elbúcsúzni a régi történetedtől és az azt támogató meggyőződésektől, és hajlandó vagy most már a figyelmedet az élni vágyott történetre fordítani akkor várlak Téged erre a szertartásra:

Temetési Szertartás az Istennő Templomban

2011. november 10. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson eltemetjük azt a történetet, amit eddig meséltünk magunknak, és amit eddig éltünk. Eltemetjük azokat a gondolatainkat, melynek újra és újra elismétlése létrehozta az életünk tapasztalásait, amiket már nincsen kedvünk tovább élni.

Utazunk az eltemetett gondolatok mögötti csendben és nyugalomban, megpihenünk a Lélek végtelen terében, ahol összeér múlt, jelen és jövő egyetlen pillanatban. Töltekezünk abban a tágas térben, ahol a szívünk vágyai máris valóságként lüktetnek, és ott összetalálkozunk az új történetünkkel és az azt támogató gondolatainkkal.

Majd az új történetet elkezdjük beleszőni a jelenünkbe, megtöltve a pillanatot annak a valóságnak a rezgésével, amit a fizikaiban tapasztalni szeretnénk.

A Temetési Szertartás részvételi díja 3 500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 3 000Ft, ha november 8-ig bejelentkezel.

KEDVEZMÉNY! Ha a Temetési Szertartásra bejelentkeztél, és szeretnél részt venni a Megengedés Esten is, a Megengedés Estre a te részvételi díjad csak 2 500Ft!  Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGENGEDÉS + TEMETÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

A Megengedés Estről részleteket ide kattintva olvashatsz!

Jelentkezéshez küldd el nekem a TEMETÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com