A korábbi évek szertartásainak energiájával összekapcsoló meditációs anyagaimat MOST a Születésnapi kedvezménnyel rendelheted október 22-ig!

A szertartás-hanganyagok díja 1100Ft, és minden második hanganyagot most ajándékba kapsz!

A hanganyagokról:

Anyai-Vonal Szertartás Hanganyaga  * Az első hanganyag abban segít, hogy elengedd  az édesanyád és közéd ékelődött sérüléseket, falakat okozó mintázatokat, és felismerd, hogy milyen ajándékot hoztatok egymásnak ebben a kötelékben.

A második hanganyag abban segít, hogy az édesanyán keresztül magadhoz öleld az anyai vonal és a Lemuriai anyaméh támogató erejét.

A harmadik hanganyag abba segít, hogy tudatosan átirányítsd a figyelmedet arra a szépre és jóra, mellyel az édesanyád megajándékozott a közös életetek során, és megtöltsd magad a hála érzésével.

A negyedik hanganyag Mária energiáját idézi meg. Mária az, aki földi testben legtisztábban hordozta a Lemuriai anyaméh rezgését, és így azt a minden körülmények között elfogadó és támogató anyai minőséget, melyre mindannyian vágyunk. A hanganyag Mária energiájával ölel körbe, amellyel megáldhatod az édesanyáddal való kapcsolatodat, és saját – már létező vagy jövendő – anyaságodat.

“Öröm Hordozói” Meditációk * Júniusi TeliHoldnál gyönyörű energiák érkeztek a Vörös Tenger alatti Hathor Szentélyből, illetve az ahhoz kapcsolódó lemuriai, atlantiszi és dandarai templomokból, és ezek az energiák ébresztik, aktiválják ezen szentélyeknek a testünkben található lenyomatait, amelyek az öröm kapui bennünk. Ezen a folyamaton vezetnek végig a meditációs anyagok.

Delfin-Kristály Szertartás Hanganyaga * “A hangunknak hatalmas teremtő ereje van. A hangunk a természetes, Isten-adta eszközünk, amellyel teremtünk.” (Deborah Van Dyke)

A hanganyaggal a csakrákon utazunk végig, és kitisztítjuk az összes csakra szintjéről azokat a mintázatokat, melyek blokkolják a torok-csakrát, és a tiszta, őszinte kommunikációnkat.

Majd a delfinek által hordozott és kommunikált öröm és szeretet-rezgésekkel kacsolódva hangoljuk át a torokcsakránkat a szívből születő kristály-tiszta kommunikációra, illetve megáldjuk a torokcsakrát a Vörös-Tenger hullámai alatt található lemuriai és atlantiszi kódokat hordozó templom energiájával

“Őrizem a Szemedet” Szertartás Hanganyaga a házasság és párkapcsolat megszenteléséért * Hanganyag a párkapcsolatodban, házasságodban összegyűlt sérelmek elengedéséért, a szívedet sebző tüskék kitisztításáért, a közétek ékelődött falak tovatűnéséért.

Hanganyag azért, hogy a szíved megnyíljon, és megteljen ismét szerelem lüktetéssel. Hanganyag azért, hogy újra értékes ajándékként tekints a társra, aki melletted van, és kinyisd a kaput arra, hogy az együttlétetek folyamatosan szerelemmel szentelődjék.

Lótusz Szertartás Hanganyaga *  A lótusz az ősi Egyiptom egyik leghangsúlyosabb szimbóluma, a megújulás, transzformáció, újjászületés virágának tartják. Számomra ennél sokkal több van benne. Benne van az összes szépség, amellyel a fizikai világ elhalmoz minket.

Az ősi Egyiptom képein az Istennők legtöbbször lótuszfejes uralkodói jogarral jelennek meg. A papnők és királynők lótuszba szippantanak, lótuszt visznek az Istensége elé, és lótuszt nyújtanak a férfi felé.

A lótusz illatában megpihen az elme, a lótusz illata táplálja a szívet, és a szívből kinyílik a Gyönyörök Kertje és a lótusz illata azt üzeni, hogy lehet ott hosszasan, sőt állandóan időzni.

Ezzel a hanganyaggal igen-t mondtunk az élet gyönyörteljes megélésére, elengedtük azokat tévhiteinket, hogy az élet a nehézségekről szól, és felfedeztük, hogy hová vezet minket a saját életünkben a Lótusz illata.

Lélek Tájai Szertartás-Hanganyag * “Éppúgy, ahogy külső tér is van – a végtelen égbolt, amelynek nincs határa -, pontosan ugyanúgy a belső égbolt is határtalan…” (Osho)

Ha ebből a határtalan, végtelen belső térből élsz, akkor ez a külső valóságodat is végtelen csodák folyton táguló terévé változtatja. Ide utaztunk a Lélek Tájai Szertartáson és ide utazhatsz a hanganyag segítségével is.

„Hathor Kelyhe” Női Szertartás Hanganyaga * A szertartáson táncon, meditáción és szertartásos elemeken keresztül kapcsolódtunk Hathor Istennővel, Hathor papnőivel, Hathor ősi egyiptomi templomaival és a saját testünk emlékeivel. Hathor varázserején keresztül ébresztettük magunkban azt a női varázst, amely az életünket és a férfival való viszonyunkat hathatósan alakítja át, és tölti meg gyönyörrel.  Ezen az utazáson vezet végig a hanganyag is.

“Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” Szertartás Hanganyaga * A hanganyag köréd varázsolja  Magdaléna és Jézus jelenlétét, majd kettőjük szerelmes EGYségének terében vezet végig életük Fény-Pontjain, és ezzel behívhatod a saját életedbe és szerelmedbe azt az áldást, melyet a Nyitott Szív és a Lélek Fényének választása hoz el.

“Istár Hét Fátyla” Szertartás Hanganyaga * A hanganyag mítoszok, képek, belső és külső kapcsolódások gyengéd szövetén keresztül vezet a Női Csodánkat elfedő önértékelési zavarokon túlra. Vezet egyre beljebb, egyre nyíló varázslatban, és végül megérkeztet a belül Fénylő Megszentelt Nőhöz.

“ISTEN nem ember” Szertartás Hanganyaga * A hanganyag segít elengedni azt az emberi, dualitásba ágyazott képet, amelyet ezen és előző életekben az Istenire vetítettünk a különböző, alacsony szinten értelmezett vallási, spirituális tapasztalások által. A megtanult, korlátozó hitrendszerek mögé lépve összekapcsol a belül hordozott, és mindenben jelenlévő isteni eszencia valódiságával, amellyel megáldhatod az életedet.

KÖLDÖK-CSAKRA SZERTARTÁS Hanganyaga * Szabadon döntök, nem félelemből, nem vergődve helyes és helytelen között, hanem belső jóérzésből. A döntésem szerint cselekszem, energiáim, mint kilőtt nyílvessző visznek a döntésem valósága felé. Tudom, hogy az Univerzum teljessége támogat, ezért nincsen szükségem mások korlátozására. Tudom, hogy az Univerzum teljessége mindenkit támogat, ezért nem akadályozom senki kiteljesedését azzal, hogy erőmet átadom. Tudom, hogy bármikor dönthetek másképpen, és adhatok más irányt a szárnyalásomnak, ha ez esik jól…

Ezek a mondatok a harmonikusan működő köldök-csakráról szólnak és ezt teremtettük ezzel a szertartással, illetve ebben segít a hanganyag is.

A köldök-csakra Magyarország vonatkozásában különösen sérült, ezért a hanganyagban külön időt szentelünk a magyar kollektív köldök-csakra vonatkozások gyógyításának.

ÁRNYÉK-TÁNC SZERTARTÁS Hanganyaga * A hanganyag segítségével a tested teréből boszorkány-üstöt teremthetsz, melyet a szívcsakrád szeretet-energiájával tölthetsz meg. A boszorkány üstjében a régiből új születik, az, ami gyengít erővé alakul. A hanganyag segít ezt a transzformációs teret megtartani magadnak ahhoz, hogy a hozott árnyék-minőségeid megpihenjenek és átfényesedjenek a szeretet üstjében.

“Atlantiszi Szerelem-Köpeny” Szertartás * Ezen a szertartáson az elemek finomabb, atlantiszi rezgéséből szőttünk hálót, melyben a múlt, jelen és jövő szerelmi, párkapcsolati történéseit kiemeltük a küzdelmességből, és átemeltük Atlantisz női és férfi közötti EGYségébe. Majd az egészet finom, tápláló éteri köpenyként borítottuk a párkapcsolataink – akár meglévő, akár érkező – mindennapjaira. És a köpeny áldó erejét tovább tápláltuk azon párok energiájának meghívásával, akik a Atlantisz után is képviselték és megtartották ezt az energiát az emberiség számára. Ezt élheted át a hanganyag segítségével is.

ATLANTISZI GYÓGYÍTÓI BEAVATÁS Szertartás Hanganyaga * Ezen a szertartáson a tér-idő határaiból kilépve elutazunk Atlantiszba, és végigutazunk egy olyan beavató szertartáson, melyet annak idején Atlantiszban is bejártak a segítői szerepbe lépők. Ha már sok mindent tudsz, tanultál, de mégis hezitálsz a gyógyítói utaddal kapcsolatban, ez a szertartás segít lépni. Ha már tevékenykedsz, ez a szertartás segít a maradék kétségeid elengedésében.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd?: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom