“Abban a percben, hogy meghallottam az első szerelmes történetet, keresni kezdtelek. Mennyire vak voltam. A szerelmesek nem összetalálkoznak végül valahol, hanem mindig egymásban léteznek.” (Rumi)

Ha hívod a szerelmet, de nem fogtad még meg a Szerelmesed kezét a fizikaiban, akkor azzal áldalak, hogy tudd Lélekben fogod a kezét már azóta, hogy elhagytad a Világok közötti Teret, és a testedbe inkarnálódtál. Megtervezzük a találkozásainkat ott, az inkarnáció előtt. Ha vágysz a Szerelemre, amely egy életig tart, akkor terveztél ilyet magadnak. Ezért arra kérlek bízz benne, hogy a keze nemsokára érinti a tiédet itt a fizikaiban is. Arra kérlek, hogy örülj és add át magad a Szerelem életérzésének már most, hogy nyitva legyen az út, melyen könnyedén hozzád lép.”

Ezeket a mondatokat küldtem szét május elsején, amely az ősi hagyomány togetheragainszerint a Szerelem Ünnepe. Tudom sokakat megérintett, sokan reagáltatok is, sokakat megerősített abban a hitben, hogy létezik szerelem, amely őket várja, amely nekik íródott.

Az életem tapasztalásai a Szerelemmel kapcsolatban mindig azt mutatták, hogy akkor érkezik meg hozzám a Szerelem, amikor arra annyira nyitva vagyok, hogy máris EGYek vagyunk. A szerelem lüktetésének átélése, a szerelmes létállapot repülős jólléte volt az, ami kirajzolta az ösvényt, melyen hozzám lépett az, akit vártam, hívtam.

Következő budapesti tartózkodásom alatt egy estét a szerelem hívásának szentelek. Tarts velem, ha vágysz a szerelmes társ megérkezésére:

SZERELEM-HÍVÓ Szertartás

2013. május 20. 19:00-21:30

A pünkösdi energiában – a Pünkösdöt az egyház a korábbi szerelem-ünnep elfedésére találta ki, ez máig pontosan látható a Pünkösdhöz kapcsolódó népszokásokban – a szerelemhez kapcsolt korlátozó, szenvedési mintázatokban tartó hitrendszereket tisztítjuk, és engedjük el.

Utazunk a szív megnyitásában, a másik nemhez kapcsolt negatívumok átírásában, és a szerelmes létállapot megteremtésében. Utazunk oda, ahol megszűnnek a szív köré emelt falak, hogy meg tudjon érkezni a szerelmes társ.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha május 19-ig bejelentkezel!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Budapesti tartózkodásom alatt öt szertartást tervezek. Öt szertartás kedvezményes díja 11500Ft. Négy szertartás kedvezményes díja 10000Ft. Három szertartás kedvezményes díja 8000Ft. Az árak úgy érvényesek, ha május 19-ig bejelentkezel és megérkezik a részvételi díjad.

A szertartásokról információért kattints a szer nevére: “Őrizem a Szemedet” Szertartás, Megpihenek Szertartás, Delfin-Kristály Szertartás, Bőség és Hála Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *