Az Őrzők. Lemuria lakóiból egy csoport, akik megtartották az éjjelt saját Forrásra, Lélekre, EGYre hangoltságukban és ebben ringattak, erre emlékeztettek mindenkit. A rend őrzői, azé a rendé, amely jelen van akkor, amikor Lélekből élünk és kapcsolódunk.

A Lemuriai Őrzőkből születtek meg később a különböző papnői rendek csoportok, eredeti feladatuk ugyanaz volt, az orzokEGY LÉLEK dallamának közvetítése, a Lélekre való emlékeztetés és ilyen módon a belső rendből születő külső rend fenntartása.

Minden papnői rend alapvető feladata ez volt, ez gazdagodott azzal a minőséggel, amelyet a papnők a különböző Isteni és Istennői alakokon keresztül fizikaiban erőteljesebben átélhetővé tettek. De az Isteni és Istennői minőség az út volt, nem pedig az EGY szétnyirbálása, illetve az erőnek belülről kívülre helyezése, ahogyan ez később átalakult.

Szeptemberi szertartásomon a Lemuriai Őrzői energiában, és a papnői út lényegéhez való visszahangolódással utaztunk. A szertartás energiájából készült hanganyagot most rendelheted:

ŐRZŐK Szertartás Hanganyagai

2015. október 10-én kezdem küldeni a hanganyagokat

A hanganyagokat ajánlom mindazoknak, aki valamilyen formában ma is a pap/női utat járják. Lehet csoporthoz tartozol, lehet teljesen egyedül tevékenykedsz. Lehet, hogy csoportban, bizonyos úton, szabály-rend szerint tanultál, de már érzett, hogy kinőtted a kereteket és érzed, hogy valami sokkal tágabbat képviselsz. Lehet sosem tanultál semmilyen formában, de saját belső vezetésedet követve mégis érzed, hogy papnőként járod az utadat és szeretnéd ebben magadat elmélyíteni.

A hanganyagokat ajánlom, ha szeretnéd magad átrezgetni a Lemuriai Őrzők áldásával, és összekapcsolódnál velük azért, hogy az a finom energia-mező, amelyet megtöltenek mélyítse a bizalmadat a saját belső rendedben és abban, hogy erre emlékeztetni tudod a hozzád kapcsolódókat.

A hanganyagok díja 3500Ft, ha megrendelésed megérkezik október 9-ig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*