“Te vagy az Öröm Úrnője, a Tánc Királynője, a Zene Úrnője, a Hárfa Dallamának Királynője, az Együtt-Tánc Úrnője, a Végtelen Megrészegültség Úrnője” – egy ősi egyiptomi Hathorhoz szóló himnuszból idézek.

Ahogy erről már többször írtam a júniusi szépséges TeliHolddal a Hathor-energia hulláma erősödött fel, és erősödik tovább, amíg életünk alaprezgésévé Photo0314nem válik. A Hathor-energiához tartozók a Lemuriai Kódok őrzői voltak Atlantiszon.

Hathorhoz az ősi egyiptomiak sok energia-minőséget kapcsoltak, ebből az egyik az ÖRÖMÉ. Hathornak ezen minőségéről szólnak a fenti himnusz szavai is.

A TeliHolddal érkező energia megmutatta, hogy ez volt Lemuria alap-rezgése. Az örömteli élet. A Föld bolygó az öröm fizikai átélésére teremtődött. Nem szenvedésre, hanem ÖRÖMRE. Ezt Lemuriában még pontosan tudtuk, nem is létezett másféle létezés. Egy ideig Atlantisz is emlékezett erre, illetve újra- és újra erre hangolódott.

Azóta csak elszórtan éljük meg ezt a rezgést, és rengeteg önszabotázsunk van az örömnek az életünkből való kiirtására. Az, ami egykor minden tevékenységünk alapja volt, lecserélődött kell-ekre. De most eljött az idő, hogy mindez megváltozzék.

2013 júliusában  volt egy olyan szertartás, amely ehhez a folyamathoz hangolt. A szertartás folyamatának hanganyaga most az én ÉV-ÁLDÓ ajándékom:

“Öröm Hordozói” Meditációk

MOST ÚJÉVI AJÁNDÉK! Neked és minden barátodnak, ismerősödnek!

2013. júniusi TeliHoldnál gyönyörű energiák érkeztek a Vörös Tenger alatti Hathor Szentélyből, illetve az ahhoz kapcsolódó lemuriai, atlantiszi és dandarai templomokból, és ezek az energiák ébresztik, aktiválják ezen szentélyeknek a testünkben található lenyomatait, amelyek az öröm kapui bennünk. Ezen a folyamaton vezetnek végig a meditációs anyagok.

AZ AJÁNDÉK MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*