„A hajamat a henna vörösre színezte és a nap fénye bearanyozta. Sejtjeimben hordoztam az éjszaka varázsát, a Hold és az Istennő tiszta eszenciája áradt a testemből. A ritmus, amely bennem vibrált olyan törékeny és illékony volt, mint a vízen a csillagok ezüstfénye. Benne rezgett a sorsom és érzékeim élesebbé váltak. Szellemem egyesült a testem sejtjeivel és ez olyan volt, mint egy tánc, mint a szél és a tűz heves egyesülése. Ez a tánc táplálta lényem teljességének megnyilatkozását. Ragyogás övezte a lényem és élettel telt meg körülettem a tér. Az emberek érezték ezt a ragyogást, és ez hozzám vonzotta őket” (Flo Aeveia Magdalana, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Évek óta vezetek női csoportokat, tanítom az  elfeledett női misztériumokat és kutatom a világ női archetípusokról, Istennőkről mesélő mítoszait. Végignéztem Magyarországon és külföldön azt a csodás pillanatot, amikor a visszaemlékezik arra a csodára, amit magában hordoz, élni kezd ez erejével, lénye és élete kivirágzik.

Az én életembe az emlékezést és a belső ragyogásomból élést az Istennő misztériumai hozták el. Nemrégiben Megszentelt Szexualitás work-shopot tartottam Cipruson tíz orosz lánynak. Az Istennő misztériumával először rajtam keresztül találkoztak két évvel ezelőtt. Azóta újra és újra találkoztunk work-shopok alkalmával, és a köztes időben ők folytatták az Istennővel való együtt-táncot. Most ismét varázslatos estét töltöttünk együtt Oxana házának gyönyörű kertjében, amit a lányok valódi Istennő Templommá változtattak. És a legnagyobb varázslat volt azt látni, hogy mennyire kinyíltak a lányok női szépségükben és mennyire ragyogóvá változtak.

Augusztusi pár-hetes magyarországi tartózkodásom alatt egy különleges programra várlak, akkor, ha szeretnél Te is női erődre lelni és ragyogóvá válni:

 NŐI RAGYOGÁS Meditációs és Szertartásos Est Nőknek

2012. augusztus 8. 16:00-21:00

„Ragyogásunk forrását magunkban hordozzuk, ezért bármikor hozzáférhetünk. A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit.”

Ezt a pár sort egy korábbi női ragyogás programhoz kapcsolódóan írtam, és a sorok mintha életre keltek volna azon a work-shopon, amit Cipruson tartottam abban a gyönyörű kertben a nők között, melyek mindegyike olyan volt, mint egy ragyogó virág.

A magyarországi Női Ragyogás Meditációs és Szertartásos Estnek szintén egy gyönyörű kert ad otthont. Egy kert, ami egy ragyogó női szív tápláló erejéből született meg. Ebben a kertben indulunk varázs-utazásra a különböző istennői minőségekkel és archetípusokkal azért, hogy felébresszük azt a belső ragyogást, ami életünk egészét tündér-kertté változtatja. Ehhez segítségül hívjuk a rituálé, táncmeditáció és az elemek megtisztító erejét, illetve Aphrodité lágy eszenciáját.

A Női Ragyogás Meditációs és Szertartásos Est részvételi díja 5900 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 4900Ft, ha augusztus 6-ig bejelentkezel és benne vagy a következő 10-ben!

Ha részt vettél a Női Ragyogás Online Kurzuson, és szeretnél most másféleképpen is tovább utazni ezzel az energiával, akkor a Te Kedvezményes részvételi díjad csak 3500Ft! EZ A KEDVEZMÉNY CSAK JÚLIUS 31-IG VALÓ BEJELENTKEZÉSSEL ÉRVÉNYES!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Részt vettél-e a Női Ragyogás Online Kurzuson?: *