“Csupán egyetlen dolgot kell tenned, ami jelentéktelennek tűnik, ám megváltoztatja az életedet: máshogyan kell elmesélned a történetedet, mint eddig tetted. Arról kell mesélned, hogy milyennek szeretnéd.” (Esther és Jerry Hicks A bőség törvénye)

Egy mondat, ami az én életemet 2010-ben gyökeresen megváltoztatta. Segített felfedezni a vágyaimat, igent mondani rájuk, ez elvezetett arra az útra, melyet a Lelkem írt magának, és az életem gyökeresen megváltozott. Sokkal jobb lett, és azóta is nyílik benne az egyre jobb.

Ez nem azt jelenti, hogy sosem ütközöm bele olyan történésekbe az életemben, meseloszeramik nem tetszenek, beleütközöm, de annál jobb, mert ezzel lehetőségem nyílik átgondolni azt, hogy hogyan szeretném máshogy, és elkezdhetem azt átmesélni a vágyottba.

Vannak, akik azt gondolják, hogy ez a valóságból álomvilágba menekülés, meg a negatív érzések elnyomása, vagy azt, hogy ez csak szerencséseknek sikerülhet. Én ezt másképpen tapasztaltam. A mesélés, az elme vágyottra való átprogramozása mindig elhozza azt a pontot, amikor a szakadék a fizikaiban jelenlévő és a vágyott valóság között olyan széles, hogy onnan előbukkan az összes rejtett, tudattalanban létező gondolati minta, amivel eddig a nem-tetszőt teremtettük.

Ilyenkor csak annyi a dolgunk, hogy ezeket elengedjük és az elme megőrülésre figyelmeztető csacsogása ellenére megtartsuk a figyelmünket azon, amit szeretnénk.

Február elsején várlak téged egy olyan új-évet megáldó szertartásra, ahol ezen a folyamaton együtt utazunk végig:

MESÉLŐ SZERTARTÁS

2014. február 3. 19:30-21:30

Ezen a szertartáson a 2014-es évnek adunk egy olyan alapot és hozzá a mindennapokban is használható módszereket, amikkel ez az éved a csodás kinyílás éve lesz. Meditációval, közös meséléssel és a “szent őrületben” – azaz az elme korlátainak szétesésében megpihenve hívjuk a vágyakat a megtestesülés felé.

A szertartás kedvezményes részvételi díja 3900Ft, ha február 2-ig bejelentkezel! Budapesti tartózkodásom alatt két szertartást tervezek, két szertartás kedvezményes díja 6500Ft, ha február 2-ig bejelentkezel!

A másik szertartásról infót a szertartások nevére kattintva találsz:  “Megtartom a Fókuszt” Szertartás

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik szertartásokra jelentkezel (Mesélő, “Megtartom a Fókuszt” Szertartás): *