“…mert méhed van…édes és mélységes kapu van benned…amely elmossa a régi sebeket…” (Katinka Soetens)

Pontosan így. Sokkal több a női méh, mint egy fizikai szerv, bár már úgyis varázslatos, csodálatos, az élet kelyhe. De mehero1nem csak a gyermeki életé. Hanem az ÉLETÉ.

Az ősi sírokat nem véletlenül építették szülőcsatornát és anyaméhet megjelenítő módon. Nem véletlenül az Anya-Méhbe helyezték vissza az eltávozottak csontjait.

A méh a transzformáció helye, mindent átalakít, lebontja azt, amire nincsen szükség, és kibontja a valódit. Teszi ezt a szerelmes férfivel, és teszi ezt a Világgal.

Jó ideje elválasztódott a nő ettől az erőtől, sőt sokszor ez az erő külső behatások által olyan célokat táplált, melyet az önmaga erejét használó nő nem táplálna.

Márciusi budapesti tartózkodásom alatt tartottam egy szertartást, ahol a méh erejét ébresztettük. A szertartás energiájával, most hanganyagaimon keresztül is kapcsolódhatsz:

MÉH-ERŐ Szertartás Hanganyaga

A hanganyagokat április 15-én kezdem küldeni

Ez a szertartáson nem a női méhet tisztítottuk, hanem elindultunk azon az ösvényen, ami visszavezet ahhoz a méh-erőhöz, ami öntisztító és mindent megtisztító, élettel feltöltő. Gyógyítottuk azt a fájó, többezer éve működő mintázatot, amely ezen erőnket elfeledtette velünk. És gyógyítottuk az bizalmatlanságot, melyet a vallások és az orvoslás hozott létre a saját méhünkkel való kapcsolatunkban.

Három hanganyagot kapsz: az első a méhedben lakó, mindent átalakító végtelen erőt ébreszti benned * a második hanganyag egy gyógyító utazás, melyben a múlt kisiklásainak jelenben futó mintázatait, és jelen történeteinek fájdalmát alakítjuk át a méh erejével * a harmadik hanganyag a méh teremtő erejével kapcsol össze

A hanganyagokat kedvezményes 2500Ft-os áron rendelheted meg , ha április 14-ig bejelentkezel. (Ha ott voltál a szertartáson, akkor a hanganyagokat automatikusan megkapod.)

Bejelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*