“Képzeld el, hogy nincsen Mennyország. Könnyű, ha megpróbálod. Nincsen alattunk pokol, és felettünk csak az ég. Képzeld el, hogy minden ember a mának él. Képzeld el, hogy nincsenek országok. Nem olyan nehéz ezt megtenni. Nincsen semmi, amiért ölnünk vagy meghalnunk kellene. Képzeld el, hogy az összes ember békében él! Képzeld el, hogy nem birtoklunk. Tűnődöm azon, hogy el tudod-e képzelni. Nincsen okunk a kapzsiságra és éhségre. Emberi testvériség. Képzeld el, hogy az összes ember megosztja egymással az egész világot. Mondhatod azt, hogy álmodó vagyok, de nem én vagyok az egyetlen! És remélem egy nap, majd csatlakozol hozzánk, és a Világ EGYként él majd együtt!” (John Lennon, Imagine)

Az én álmom is ez! Mindez, és még további részletekkel is kiegészíthetem. Álmodom egy Új Világról, ahol nincsenek háborúk, nem töltjük az időt felesleges vitákkal, „haragszom rádok” dédelgetésével, hanem szeretkezünk szenvedélyes imádságban. És olykor megpihenünk, hogy együtt táncoljunk, együnk és énekeljünk a többiekkel. Álmodom egy Világról, ahol nincsenek szabályok, mert mindannyiunkat a szeretet vezet és a dolgok csak úgy összesimulnak harmóniában, maguktól! Álmodom egy Világot, ahol együtt ünnepeljük az ÉLET SZENTSÉGÉT!

ÉS MINDEN, AMIT EL TUDUNK KÉPZELNI, MÁRIS VAN!

És várlak Téged is, ha egy vagy az álmodók közül és szeretnéd az Élet Szentségét együtt ünnepelni. Közeledik az Őszi Napéjegyenlőség, az év azon időszaka, amikor minden elindul a föld felé, lehullanak a levelek, lerázzák a diót, megtörténik az utolsó betakarítás. A föld elem ideje közeleg, és ez arra hív, hogy megünnepeljük a létezés csodáját! Olyan sokáig élt az emberiség szenvedésben, távoli Mennyország keresésben, itt az ideje a megpihenésnek és az arra való ráébredésnek, hogy máris az Édenkertben létezünk. Csak észre kell vennünk. Csak emlékeznünk kell rá. Ha akarunk :-)

 

MEGSZENTELT ÉLET SZERTARTÁS
2011. szeptember 23. 19:00-21:30

„Egyesek szerint nem is volna szabad vágynod a pénzre, mert a pénz utáni vágy anyagias, nem spirituális. Mi azonban szeretnénk emlékeztetni titeket, hogy itt vagytok ebben a fizikai világban, amelyben a szellem anyagi formát öltött… Minden nagyszerű, fizikai jellegű dolog, amely körülvesz, szellemi természetű.”(Esther és Jerry Hicks, A bőség törvénye)

Miért kellene, hogy megtagadjunk itt magunktól mindent, azt gondolva, hogy az Istennek nagyon tetsző, és epekednénk arra, hogy egyszer majd távoli jutalomként miénk lesz a Mennyországban. Amikor máris a miénk. Az Isteni nem egy távoli cél, hanem annak felismerése, hogy máris az vagyok. Hiszen Fény vagyok, a Szeretet eszenciája, testbe sűrűsödött Isteni Fény vagyok. És te is az vagy. És a dörgölőző cica is az. Az égen úszó felhő is az. A földre hullott virágszirom is az. A földet tápláló trágya is az. Az asztal is az és a szék is. Hihetetlenül szerencsés állapotnak érzékelem a fizikai létezést, ahol annyi féle ízen, formán, hangon, illaton, látványon keresztül fedezhetjük fel az Isteni Fényt.

Egyesek szerint minden fizikai vágyakozás szenvedéshez vezet és nem spirituális. Ezen a szertartáson arra emlékeztetjük magunkat, minden, ami jelen van a fizikai világunkban szellemi természetű. Ezen a szertartáson a fizikai lét szentségére emlékezünk. Mit jelent ez? A fizikai és szellemi, profán és spirituális szétválasztottságból való kilépést és annak választását, hogy az EGY fényével kapcsolódunk életünk minden történésében. Hiszen valójában nem is tudunk nem kapcsolódni. És ha ezt tudjuk, ha tudatosítjuk a fizikai lét szépséges ima-folyammá változik és az elveszettnek hitt Édenkert kényeztet a teljességgel.

A szertartás részvételi díja 3500Ft. 

Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGSZENTELT ÉLET szavakat, a neved és a címed emailben: jelentkezem@vereskriszta.com