Imádom a reggeleket a hozzájuk tartozó rituáléval. Ma résnyire nyitott szemmel üdvözöltem az ablakon kopogtató napfényt, és a kairói forgalom zaján is átszűrődő madárdalt. A szívem ujjongott az új napnak, a testem is belenyújtózott lassan, így a lábaim megérintették az ott pihenő fekete cicát. Ébredésemet észlelve a fejünknél megjelent az egyiptomi cica. Saura, a szőrgombóc a kanapéról figyelt, szemeit az enyémbe fonva.

Reggeli mozgolódásunkba belenyújtózott a Férjem is, még behunyt szemmel, átölelve jelezte, hogy reggelire és kávéra vágyik. És arra, hogy ma ő etesse meg a cicákat. Jöttem-mentem a lakásban, a három cica megpihenekmindenhová követett, egészen addig, míg meg nem érezték, hogy a reggeli csirkemáj a Férjemnél található. Közben öt percre beugrott egy barátnőm, hogy megosszon egy szépséges élményt, majd ment a munkahelyére. Mi ágyban reggeliztünk, egy-egy dinnyefalat között ölelkezve. Azóta a jóleső lustálkodás tovább folytatódik…

Imádom a reggeli rituálékat, vannak visszatérő elemei, de mégis minden nap más, megújuló, megújító. De legjobban imádom azt, hogy a MEGPIHENÉS energiája öleli a reggel minden mozzanatát. Bele vagyunk pihenve abba, ami történik, legyen az cica etetés, reggeli készítés, a kávé kortyolása, vagy a nevetős ölelés.

Sokáig volt az életemben rohanás, célok elérése, dolgok elvégzése, és aztán tovább rohanás valami felé. Még arra sem volt időm közben, hogy élvezzem azt, amit elértem, arra meg teljesen nem, hogy megpihenjek abban, ami éppen kibomlik.

Pedig nagy szükség van a MEGPIHENÉSRE, különösen mostanság. Folyamatosan erőteljes rezgés-változásokban élünk, mi is változunk a rezgésekkel, olyan mintha, folyamatosan egy tágabb énbe lépnénk bele, és ebbe a tágabb énbe bele kell pihennünk, ki kell benne nyújtóznunk ahhoz, hogy az a fizikai valóságunk részévé váljék. És azért, hogy jól is érezzük benne magunkat, hiszen ezért jöttünk ide :-)

A MEGPIHENÉS fontosságáról írtam már egy korábbi blogbejegyzésben. (IDE kattintva találod)

De most budapesti tartózkodásom alatt, együtt is gyakorolhatjuk ezen energia életünkbe engedését:

MEGPIHENEK SZERTARTÁS

2013. május 24. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson olyan módszerekkel utazunk, melyek segítenek meg pihenni a testünkben, a pillanatban, az életünkben. Búcsút mondunk hitrendszereknek, amelyek arról mesélnek bennünk, hogy az élet nehéz tanulás, és helyette megnyílunk a felénk áradó jó befogadására.

A szertartás részvételi díja 4500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha május 23-ig bejelentkezel!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Budapesti tartózkodásom alatt még három szertartás lesz. Három szertartás kedvezményes díja 8000Ft. Két szertartás kedvezményes díja 6000Ft. Az árak úgy érvényesek, ha május 23-ig bejelentkezel és megérkezik a részvételi díjad.

A szertartásokról információért kattints a szer nevére:  Delfin-Kristály SzertartásBőség és Hála Szertartás

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *