Ezen a szertartáson Magdaléna eszenciájával kapcsolódunk képeken, hangokon, meditáción és érintésen keresztül. A belül élő Magdalénát ébresztjük a Vele való találkozáson, rituális olajozáson, táncon és a bennünk szunnyadó erőbe lépésen keresztül.

A Világban zajló nagy Átváltozás idejét éljük, és a szívünk megnyitására még inkább szükségünk van, mint valaha. Mi írjuk a jelent és a jövőt, és most keresztúthoz érkeztünk:
„2011 szeptemberével a keresztút közelébe érkezünk…Sok olyan része van még az elménknek, ahol nem éljük a teljességet és megtanulni való leckéink vannak. Az, ahogyan ezt a hónapot kezeljük meghatározza azt is, ahogy a következő időszakot fogadjuk majd. Születésben lesz részünk, vagy katasztrófában? Ha úgy vágunk neki ennek az időszaknak, mint egy születésnek, amelyben az emlékezésen keresztül kapcsolatban maradunk a Mennyországgal és a kegyelemmel, megtörténhet az emberiség egyik legnagyobb áttörése. De, ha megint arra használjuk a problémáinkat, hogy ítélkezzünk és elszeparáljuk magunkat, akkor drágán fogunk fizetni érte. A múltban a traumákat és életünk problémáit arra használtuk, hogy a körülöttünk lévőket okoljuk érte, akkor, amikor szeretetet adhattunk volna azoknak, akiknek szüksége van rá. Elfutottunk saját nagyságunk és életcélunk elől. Széthasítottuk a saját elménket és elbújtunk a tagadásban. De ez könnyedén meg tud változni, ha szándékunk van rá…Nagy kihívások állnak előttünk. Válaszolhatunk rájuk szeretettel vagy félelemmel. Az első csodákat hoz, az utóbbi katasztrófát. Kérj békét magadnak és a körülötted élőknek, és fogadd el…Ezért jöttünk ide. Azért vagyunk itt, most, ebben az időben, hogy az ego helyett az életet válasszuk. Most van itt a születés ideje. És ez lehet az egész bolygó számára könnyű születés, ha elkötelezettek vagyunk saját születési folyamatunk felé, és ezzel segítjük mások gyógyulását. Figyeld a gondolataidat és érzéseidet, hogy meg tudd tartani a belső békét. Tudd, hogy bármikor, amikor nem érzed magad teljesnek, éppen egy érzelmi és spirutuális tévedésben vagy. Találhatsz békét, ahelyett, hogy újra elvesznél a különböző védekezési mintákban. Minden esetben kérd a Felsőbb Éned vezetését, hogy ő irányítson és ne az egód. Az ego arra törekszik, hogy kicsi maradj, miközben irányítani próbálja az életed és körülötted másokét is. Ez nem fog működni. Valójában sosem működött, és most még kevésbé fog. Itt az ideje, hogy a valódi férfi – az, aki ad, fellép, bátor, kezdeményez, védelmez, és az erőt választja a gyengeség helyett – és a valódi női – az, aki befogad, táplál, támogat – energiának. Együtt a kegyelemben mindent megkapunk, amire szükségünk van.
Vége a gyakorlásnak. Egy hosszú időszak első nagy játszmájához közeledünk. Legyél figyelemmel! Tartsd meg a figyelmed! Mert, lehet könnyű a születés. Válaszd a szeretetet minden körülmények között, mert, ha a félelmet választod (és igen, mindez választás!) nem mennek majd jól a dolgok számodra. Legyen minden, ami történik a gyógyulásod. A megbocsátás meggyógyítja a félelmet. Tedd Isten békéjét a céloddá. A keresztút szeptember utolsó hetében nyílik fel előttünk, de addig is minden pillanat egy választás, ami a megfelelő irányba vezet téged.” (Chuck Spezzano szeptemberi hírleveléből)

A szeretet választásának jegyében hívlak a Magdolna erejét idéző szertartásomra. És az az ajándékom, hogy a szeptember 23-ig azon áron jelentkezhetsz, amit most 2000Ft és 5000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni:

MAGDOLNA LÁNG SZERTARTÁS
2011. október 1. 16:00-20:00

„Mária Magdaléna nem egy erőtlen, Jézust követő, bűnbánó szajha volt, hanem egy hatalmas erővel rendelkező nő, aki bátorsággal és elszántsággal nézett szembe a félelmeivel. Merész volt, és metszően állította az igazát. Szabad volt, s ezt sokan irigyelték tőle… Mária Magdaléna egy nemes, gyönyörű és tápláló asszony, aki előhívja belőled annak az emlékezetét, aki valójában vagy.” (Részlet Flo Aeveia Magdalena Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című csatornázott könyvének előszavából)

Ahány könyv jelenik meg Mária Magdalénáról annyiféle tény tárul elénk róla. Ez sokszor összekavarja az embereket, és ez szerintem szándékos. Évek óta utazom szorosan együtt Mária Magdalénával és tudom, hogy ő nem tények halmaza. A történetek össze-visszaságával arra hívja fel a figyelmünket, hogy lépjünk ki abból, ahogy eddig éltünk, mert nem az számít, hogy hány gyereke volt, a férje volt-e Jézus, hol élt. Azt üzeni, hogy lássunk túl azon, ami elsőre a szemünkbe ötlik és kapcsolódjunk azzal, ami a lényeg. Kapcsolódjunk a Valódival. Mária Magdaléna a Lélek Lángjának őrzője. Mert ez a Valódi bennünk. Magdaléna Lángja az erő annak választására, hogy túllássunk a fizikain, az illúziókon és összekapcsolódjunk azzal, ami a Valódi. A Lélekkel.
Magdaléna ennek az erőnek az eszenciája. Magdalénát és Vele ezt az eszenciát mindannyian magunkban hordozzuk. És most van itt az ideje, hogy azt éljük, akik Valójában Vagyunk. És ezzel, a Valódival, Lelkünk fényével itassuk át a fizikait, a megnyilvánult világot.

Ezen a szertartáson Magdaléna eszenciájával kapcsolódunk képeken, hangokon, meditáción és érintésen keresztül. A belül élő Magdalénát ébresztjük a Vele való találkozáson, rituális olajozáson, táncon és a bennünk szunnyadó erőbe lépésen keresztül.

A szertartás részvételi díja 5000Ft. AJÁNDÉK! Szeptember 23-ig  azon áron jelentkezhetsz, amit most 2000Ft és 5000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!
Jelentkezéshez küldd el nekem a MAGDOLNA-LÁNG szavakat, a neved, a címed és az összeget emailben: jelentkezem@vereskriszta.com