“Testük volt a lélek bejárata, ösvény az Isteni részükhöz és én megérintettem energia-központjaikat gyengéd, gyógyító érintéssel. Elfeledték már, hogy milyen az, amikor a tudatosság irányít és milyen az, amikor test, érzelem, elme és szellem egyensúlyban rezeg. Azt tanulták, hogy az elmével irányítsanak, ezért rezgéseik nem tudtak kiegyenlítődni, ez okozta a félelmet és elválasztottságot, ez jelent meg a testükben betegségként és ezért jöttek hozzám. Előhívtam belőlük az életet, ez elmosta a félelmeket, egyensúlyt teremtett a különböző szintek között és a rezgések kiegyenlítődtek. A létezés mintázatának áramlását leheltem bele a sejtjeikbe, úgy, ahogy tanultam. Előhívtam belőlük a FÉNYT és az ÉLETET. A sejtjeik ismertek engem, elkezdtek együtt táncolni az univerzummal és nevettek, ahogy visszaemlékeztek igazi lényükre” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdalena története)

Azt, amit a személyes Lélek-Összekapcsolásban csinálok Magdalénától tanultam, régen, Egyiptom segített rá visszaemlékezni.

Mostani budapesti tartózkodásom alatt nincsen idő egyéni Lélek-Összekapcsolásokra, viszont Magdaléna megajándékoz minket egy gyógyító térrel, amelyet Ő energiája tölt meg számunkra:

Magdaléna Csoportos Gyógyítás

2015. szeptember 16. 18:00-21:00

magdalena1Magdaléna energiájában megtartott térbe várlak, melynek erejét tovább erősítjük közösen, Magdalénával kapcsolódva. Ebbe a térbe hozza el minden résztvevő azt a területet, helyzetet, melyet gyógyítani szeretne. Magdaléna gyógyító energiája érkezik egyrészt a tőle csatornázott üzenetek által, másrészt az érintésekben, illetve a térben való erőteljes jelenlétében. Minden résztvevő kap személyes gyógyítást, és minden résztvevő átitatódik a többiek számára érkező energiából is azzal, amire abból szüksége van.

A csoportos gyógyítás részvételi díja 7000Ft. A jelentkezést a szabad helyek függvényében tudom elfogadni. Jelentkezéshez küldd el a neved, a telefonszámod és a MAGDALÉNA szót: kriszta@vereskriszta.com