„Neked is új reményt ad minden nap, adj esélyt a rejtett álmodnak, a szíved rég valóra váltaná…”

Egyre jobban láthatóvá válik az egyéni konzultációkon, illetve a hétköznapokban születő beszélgetésekben, hogy az emberek fordítva gondolkoznak. A külvilágot szemlélik, és onnan próbálják kitalálni, hogy mi az, amit az életükben meg tudnak valósítani. Ebből persze össze-vissza kapkodás lesz, és döntésképtelenség, mert nem tudják melyik irányba induljanak. Ilyenkor általában felteszem a kérdést: Mit szeretnél? Mi esne jól? És a válasz a legtöbb esetben döbbent csend, elkerekedő szemek és tanácstalanság. Majd annak felismerése, hogy egyáltalán nem tudja, mit szeretne, és mi okozna neki örömet.

Tudod, miért van ez így? Mert olyan régóta a külvilág alapján akarják meghatározni az életüket, hogy teljesen eltávolodtak az álmaiktól és vágyaiktól. Sok ember meg sem engedi már magának az álmodást. Az álom az alapja mindennek! Az, hogy itt vagyunk maga egy álom. A Lelkünk álmodott magának egy testet, hogy abban is megtapasztalhassa önmagát. Abban a bizonyos kitágult tudat-állapotban, amiről már beszéltem lehetőségünk nyílik megtapasztalni a Lélek végtelenjét, ami valódi Lényegünk. Ilyenkor általában euforikus boldogságban lebegünk, és eszünkbe sem jut aggódni. Gondold ezt tovább, ha a Lélek, a Lényegünk ez az eksztatikus lebegés, akkor miért kellene a Lelkünk ideálmodott részének szenvednie? A szenvedés nem szükségszerű, de választható.

Ha most éppen megzuhant állapotban vagy és beleragadtál egy szenvedés-mintába lehet felháborodsz, és azt mondod könnyű nekem, mert nem érzem, amit te érzel. A válaszom az, hogy éreztem, átéltem és megtapasztaltam, hogy mindez általam teremtett illúzió volt. Illúzió, ami ott és akkor megváltoztathatatlan valóságnak tűnt. Mert ott és akkor az volt a választásom. És azóta megtanultam, begyakoroltam, hogy lehet mást választani. A Lélekben végtelen élet-öröm és élet-igenlés lüktet, a Lelkünk örömmel teli kalandra álmodott ide minket és dönthetünk mellette.

Hogyan? Nagyon egyszerűen. Visszatérve a vágyainkhoz és álmainkhoz, tudatosan keresve azt, ami örömet és jóérzést okoz. A Lelkünk folyamatosan kommunikál, és ezt a vágyakban teszi. Ha túl régóta az elmédben élsz, akkor alig hallod már a Szívedben lüktető dallamot és a Lelked hangját. Ha szeretnél boldog lenni, akkor újra ki kell nyitnod magad a hallásra. És ezt úgy tudod megtenni, hogy a külvilágot elfelejted és elkezded magad ismét felfedezni az örömöd által. Szó szerint értsd azt, hogy felejtsd el a külvilágot! Befelé figyelj és engedd, hogy a Lelked hangja és Szíved dallama vezessen!

Adj esélyt Önmagadnak és a Kiteljesedő Életnek azzal, hogy esküt teszel a szíved álmaira és rajtuk keresztül áthozod a Lelked szépségét a fizikaiban megtestesültbe!

Küldöm neked ezt a videót a NOX Eskü című dalával ösztönzésnek:

A következő Lélek-Szertartáson együtt adunk esélyt, csatlakozz hozzánk!:

Lélek Szertartás az Istennő Templomban

2012. január 20. 19:00-21:00

A szertartáson együtt utazunk az álmaink nyomában. A szív teréből idézzük a rejtett álmokat, hogy aztán rábízhassuk azokat az Univerzumot összetartó Erőre, amely mindig válaszol a kéréseinkre. Megpihenünk ebben az Erőben, a bizalomban és az EGY elemeken keresztül megnyilvánuló szépségében.

A szertartás ingyenes, adományodat szeretettel elfogadjuk.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta