Volt egyszer egy kert, és annak közepén egy almafa, törzsének dőlve szégyent nem ismerő Istennő gyönyörködött önmagában. Inanna. Volt egyszer egy sivatag, amely a felejtés homokjába burkolta a kertet, fátylai között táncol benne egy másik Istennő. Istár. Volt egyszer egy kút, a sivatagban, mellette egy Nő. Magdaléna, aki a kútból az emlékezés vizét kínálja.

Három női energia-minőség, annyira hasonlóak, de mégis különböznek. Az emberiség három tudatossági szintjéhez kapcsolódnak, az annak megfelelő női képet és a női önértékelés különböző szintjeit tükrözik (többek között).

Magdaléna megnyitja az ösvényt, amely visszavezet a csodához, melyet a Nő istarhetfatylaönmagában hordoz. Istár fátylai táncával mutatja az ösvényt a sivatagon keresztül, vissza a kertbe, amely a Nő Lelkében-Lelkébő virágzik. A kertben Inanna vár, hogy velünk együtt ünnepelje a Női Lét Megszenteltségét.

Szeptemberi szertartásomon varázslatban utaztunk, és a szertartás energiáját most meditációs hanganyagon is átélheted:

“Istár Hét Fátyla” Szertartás Hanganyaga

A hanganyag mítoszok, képek, belső és külső kapcsolódások gyengéd szövetén keresztül vezet a Női Csodánkat elfedő önértékelési zavarokon túlra. Vezet egyre beljebb, egyre nyíló varázslatban, és végül megérkeztet a belül Fénylő Megszentelt Nőhöz.

A hanganyag díja 2500Ft.  KEDVEZMÉNY! A hanganyagot október 14-ig kedvezményes, 1900Ft-os áron rendelheted meg (a hanganyagot október 19-én küldöm ki)! Amennyiben az “Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” és az “Isten nem ember” Szertartás hanganyagát is megrendeled, kedvezményt kapsz. Két hanganyag együttes ára 3200Ft, a három hanganyagé 3500Ft.

A szertartások hanganyagáról információért kattints a szer nevére: “Isten nem ember” Szertartás, “Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” Szertartás

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*