Távolról azt hittem, hogy Ízisz volt az egyiptomi évkört forgató Istennője. Aztán Egyiptom földjének ősi templomait felkeresve gyorsan megértettem, hogy Hathor volt az. Hathor, akinek lágy, de ellenállhatatlan eszenciája ott leng az összes templomban, és áthatja Egyiptom földjét ma is. Hathor, aki folyamatosan tárja fel előttem a női varázserő misztériumát, és egyre jobban elbűvöl.

Sok évvel ezelőtt hallottam egy akkori papnő-tanítványomtól, hogy amikor hastáncosként Kazanlár Emil Hathor papnőinek nevezte el őt és barátnőjét, és azt mondta, hogy Hathor papnői arra tanították a férfiakat, hogy háború helyett szerelmeskedjenek.

Hathor papnői tényleg csodálatos női tudással rendelkeztek. Olyan erővel, Photo0347amelynek édessége kivarázsol az elméből és beleringat a Lélek gyönyörébe.

Hathor az a női erő, amely nem a fizikaiban hoz létre változást, hanem lágy, de ellenállhatatlan szerelem-energiával hat át mindent, amivel kapcsolatba kerül, és ezáltal a fizikaiba sűrűsödött valóság teljesen megváltozik.

Hathor az a gyönyörű női varázserő, melyek mi nők valahol elfelejtettünk és hátrahagytunk.

Ezzel a varázs-erővel kapcsolódtunk a februári “Hathor Kelyhe”  Szertartáson, és most megrendelheted azt a hanganyagot, mellyel akkor is végigutazhatsz a szertartás energiáján, ha nem tudtál rajta ott lenni:

„Hathor Kelyhe” Női Szertartás Hanganyaga

A szertartáson táncon, meditáción és szertartásos elemeken keresztül kapcsolódtunk Hathor Istennővel, Hathor papnőivel, Hathor ősi egyiptomi templomaival és a saját testünk emlékeivel. Hathor varázserején keresztül ébresztettük magunkban azt a női varázst, amely az életünket és a férfival való viszonyunkat hathatósan alakítja át, és tölti meg gyönyörrel.  Ezen az utazáson vezet végig a hanganyag is.

A „Hathor Kelyhe” Szertartás Hanganyagának ára 2 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyag kedvezményes ára 1900Ft, ha március 26-ig megrendeled és befizeted (a hanganyagot március 26-én küldöm ki).

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A Hathor Kelyhe, a Lótusz és a Lélek Tájai Szertartások hanganyagainak együttes kedvezményes ára, 4500Ft!

A szertartásokról további infót a szertartások nevére kattintva találsz:  Lélek Tájai Szertartás, Lótusz Szertartás

 

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *