A női szem túllát a fizikain, belelát a láthatatlanba. A női kéz kitapintja azt, ami még nem öltött formát. A női öl a kapu, amin keresztül a láthatatlan varázslata a láthatót megszenteli. A nő keble táplál az élet elixírjével, fénnyel, Lélekkel táplál. A női láb érzi az Élet Táncát, és együtt mozdul vele. A női misztériumok földjére hívlak…

„A fátyol, ami biztonságot ad, és a fátyol, aminek súlya van. A fátyol, ami névtelenséget ad, és a fátyol, ami elveszi az erőnket. A fátyol, ami véd és a fátyol, ami elítél. Hol van az a hely, ahol a nők visszaveszik maguknak megszentelt fátylaik áldását, erejét és varázslatát?” (Carolyn Hillyer)

Fátyol választja el a Világokat. A legendák mesélnek Avalonról, mely eltűnt a köd fátyla mögött. A legendák mesélnek a Tündérek Szigetéről, ami eltűnt a Duna vízfátyla mögött. Fátyol választja el a láthatót és a láthatatlant. A fátyolban ér össze egyként, az amit kettőnek hittünk. A Fátyol az ősi női misztériumok eszköze, a Fátyol ereje az emlékezés, visszaemlékezünk arra, hogy nőként bennünk ér össze a két Világ. A Fátyol segít visszaemlékezni, hogy nőként a Lélek őrzői vagyunk, belőlünk nyílik az átjáró, hol eltűnik a szétválasztottság, és a Világok összeérnek.

„Éjjel látom a csillagokat és nézem a táncukat, ezek a csillagok nem ugyanazok, mint amiket a saját földemen látok, de mégis részei a táncnak az Egy Táncnak. Amikor a puszta földön fekszem, érzem, ahogy a föld pörög, követi a Tánc ösvényét. Látom a holdat elfogyni és növekedni, együtt mozdulni a Tánccal. Az olvadó hóban és a kizöldülő fűben, látom a Tánc örök változását, és a szélben hallom a Tánc zenéjét… A Tánc minden, ami az Élet.” (Elizabeth Cunningham, The Wild Mother)

A Világ nem statikus és szilárd, hanem az atomok gyönyörű tánca, az életenergia áramlása. Lüktetés, amiben a láthatatlan láthatóvá válik, amiben a formátlan formát ölt. Pont, mint a születésben. Női testünk arra van berendezkedve, hogy érezze ezt a táncot minden sejtjében. Egy ideig eldobtuk magunktól ezt az erőt, elfelejtettük valódi természetünk. És most itt az idő, hogy kívülről vezetett lépések helyett érezzük a belül lüktető ritmust, és engedjük kívül tett lépteinket a belső hullámzásra hangolódva mozdulni.

A Fátyol, a Tánc és a Szertartások erejében tett utazásra hívlak. Lényed mélyére vezető ösvényre, női erődre való visszaemlékezésre, hogy a Megnyilvánult Világ megszentelődhessen általad:

Fátyol-Tánc Szertartások – 5 szertartás női erőnk 5 aspektusának felfedezésére

Látó-Fátyol * 2011. november 21. 18:30-21:30

A temetés a nők dolga volt, sirató-asszonyok segítették át a testét elhagyót a Fénybe. Női szemek kísérték a Lelket az ösvényen, ami a belső szem számára látható. A női szem keresztül lát a sötéten, keresztül lát az anyag sűrűségén, képesek vagyunk belelátni a Fénybe, a Valódiba, akkor is, amikor azt sűrű fátyol takarja. És ha egyszer látjuk, akkor az elindul a fátylon túlra és megérkezik a formák világába. Ez a szertartás utazás a magunkban hordozott transzformációs erővel, és belső látásunk erejében való biztos megállással. A szertartásra egy könnyű, áttetsző fekete fátylat hozz magaddal.

Gyógyító- Fátyol * 2011. január 26. 18:30-21:30

A közösség gyógyítói a nők voltak, női kezek simogatták vissza a beteget önmaga teljességébe, a Lelkébe. Évek óta figyelem, ahogy a szertartások alatt a női ujjak maguktól rátalálnak a gyógyítás ösvényére. Ez a szertartás utazás oda, hol Teljesek vagyunk Saját magunkban, megérkezés a belső gyógyító erőnkben való bizalomba. A szertartásra egy könnyű, áttetsző fehér fátylat hozz magaddal.

Ölelő-Fátyol * 2012. május 3. 18:30-21:30

A szerető nő a férfi isteni önvalóját öleli át saját istennői önvalója fényével, így a szeretkezés, a szerelmes érintés az istenivel való Eggyé-válás mágikus imája. Ez a szertartás utazás a megnyílásba. Megnyílás a magunkban hordozott Istennőnek, megnyílás a befogadásra, teljes lényünkkel, minden sejtünkkel. A szertartásra egy könnyű, áttetsző vörös fátylat hozz magaddal.

Tápláló-Fátyol * 2011. augusztus 6. 18:30-21:30

Az anyák képessége a táplálás, életet táplálni, a finomenergiát testbe hívni. Bennünk nyugszik a bőség, a táplálás kiapadhatatlan forrása vagyunk. Mert bennünk van a képesség, hogy összekapcsolódjunk az emberi és női forrásainknál tágabb Erővel, a végtelennel és onnan hívjuk elő mindazt, amire szükségünk van. Ezen a szertartáson a magunkban hordozott bőség-forrással kapcsolódunk, és a szeretet végtelenjével tápláljuk önmagunkat. A szertartásra egy könnyű, áttetsző sárga/arany fátylat hozz magaddal.

A Fátyol-Tánc Szertartások részvételi díja 3 900 Ft/szertartás.

Jelentkezéshez küldd el nekem a nevedet és a FÁTYOL szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

Táncoló-Fátyol * 2012. október

„…látom a Táncot, de nem vagyok a része a Táncnak. Nem vagyok a helyemen. Nem követem a saját lépéseim. Nincs olyan élőlény, halhatatlan vagy halandó, aki a Táncon kívül tudna létezni” (Elizabeth Cunningham, The Wild Mother)

Ezen a szertartáson odaadjuk magunkat a Lelkünkben felhangzó dal hívásának, megengedjük, hogy a Tánc vezesse a saját élet-táncunkat is, így beleszőjük saját mintázatunkat a Nagy Szövetbe. A szertartásra egy könnyű, áttetsző lila fátylat hozz magaddal.

A Fátyol-Tánc Szertartások részvételi díja 3 900 Ft/szertartás. KEDVEZMÉNY! Az öt szertartás együttes részvételi díja csak 12500Ft!

Jelentkezéshez küldd el nekem a FÁTYOL szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com