“Egymás felé fordulva keringtek, mintha két csillag lettek volna, melyek járják a Teremtés fénylő táncát. Minden lépéssel, minden mozdulattal a Lelkük áradt ki, hogy üdvözölje a másik Lelkét. A Lélek-üdvözletben az egymástól távol töltött idő feloldódott a pillanat szépségében. A forgásuk közeledett egymáshoz, ahogy Lelkük áramlása egyre jobban összesimult. Már nem csak energiájuk érintette egymást. Finom fizikai érintésekben kezdett kiteljesedni az üdvözlés, ahogy forgásuk egyre közelebb vitte őket egymáshoz. Érintkeztek a hajszálak, összeért a bőrük, súrolta egymást a két test, majd összekapcsolódtak a kezeik. Pillantásuk is összefonódott, elláttak egymás Lelkéig, és a Lelkük megérkeztette őket az ölelésbe. Ölelkezve forogtak tovább a medencében.”

Az idézet Amazigh Hercegnő című regényemből való (a regényről többet olvashatsz itt).

A Papnő és a Sivatag Harcosa így találkozik össze egymással szerelemben, így merülnek bele a testi egyesülésbe, melyhez a kaput szentnasz1Lelkeik egyesülése nyitja meg.

A testi szerelem imádság, mely emeli a Nőt és a Férfit saját Isteni fényükben, EGYbe, Isten ölébe. EGYesülés, amelyben egyesülnek saját Isteni önvalójukkal, a másik Isteni önvalójával, és eggyéválnak a Teremtő Szeretettel.

Legtöbben nem így éltük meg az első szeretkezésünket, és valószínű még sok másikat sem.

Két éve májusban Cipruson Aphrodité vörös virágok pompájába öltözött gránátalmafája mesélni kezdett, mesélt a Szent Nász misztériumáról, a rítusokról, amelyekkel az egykori Aphrodité Templom papnői felkészítették a Szent Kötelékbe lépő nőt és férfit az Első Menyegzőre.

Augusztusban pedig  volt Budapesten egy szépséges szertartás, melyben a szeretkezéseinket emeltük fel a Lélek rezgésébe:

Aphrodité Gránátalmafája Szertartás

A szertartás alatt elutazunk Aphrodité Szerelem Templomába, majd onnan Lemúriába az Első Nő és Első Férfi menyegzőjének lélekemlékéhez. Majd utazunk tovább az Aphrodité Templomban és utazunk saját inkarnációnk tér-idejében, átadjuk az ősi felkészítő rítusok tisztító erejének korábbi szexuális élményeinkből mindazt, mely nem a Lélek megszentelt terében történt. Íly módon lépünk vissza szűzi, azaz önmagunkban teljes energia-állapotunkba és átírjuk az Első Menyegző – azaz az első szeretkezs – és az összes többi energiáját a Lemúriai Szent Nász rezgésével.

A szertartásra érkezhetsz egyedül, vagy a pároddal. A szertartás Lelki, minden szexuális energiával való munka Lélek-szinten zajlik, belül, nincsenek testi szinten megélt szexuális elemei.

HA LEMARADTÁL A SZERTARTÁSRÓL, DE SZERETNÉL BELEMERÜLNI EBBE AZ ENERGIÁBA, AKKOR AJÁNLOM FIGYELMEDBE AZ APHRODITÉ LEÁNYAI HANGANYAGOKBÓL AZT, AMIT APHRODITÉ TEMPLOMA ADOTT:

APHRODITÉ LÁNYAI – SZERELEM TEMPLOM HANGANYAG

A hanganyag azon a szépséges úton visz végig, mint, amit bejártunk a szertartáson is.

A hanganyag díja 1500Ft, amennyiben megrendelésed megtörténik augusztus 31-ig.

Arra is van lehetőséged, hogy megrendeld az összes Aphrodité Lányai hanganyagot (több, mint 10 hanganyag) most augusztus 31.ig kedvezményes 3000Ft-os díjért.

Aphrodité Lányai Hanganyagokról további infóért ide kattints!

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Szerelem Templom, Aphrodité Lányai):

*