“Az a hang, amely a tiszta szívből és a Lélekből hangzik fel létrehoz, egy arany szálat, ami összekapcsol minket a haza vezető ösvénnyel…kiengedjük a hangot, amely ennek a helynek a rezgését hordozza, az kiárad, és a tudatosság minden atomját megérinti a szándékkal, ami létrehozta.” (Deborah Van Dyke)

Deborah Van Dyke a Szent Hangról írott könyvében a saját magunk által kiadott énekhangokról, dallamokról beszél így. De az, amit ír természetesen igaz minden kiadott hangra, minden mondatra, amit kimondunk. És még delfinkristalyigazabb most, mint valaha, mert az energiák változása miatt sokkal érzékenyebbek vagyunk mindannyian, így természetesen egyáltalán nem mindegy hogy honnan és milyen szándékkal kommunikálunk.

Amikor félelemből csúsztatunk, hazugságokat gyártunk, az elméből negatívan kommunikálunk olyan lenyomatokat hagyunk hátra, mely saját magunknak és a környezetünknek sem jó.

Ezt már megtapasztalhattad akkor, amikor hozzád beszélt valaki, és érezted a diszharmóniát a kimondott szavai és a szándéka között. Biztosan fel tudod idézni, mennyire kellemetlen érzés volt.

De ugyanígy kellemetlenek a bennrekedt szavak is, melyeket valami miatt nem merünk kimondani. Egyre áttetszőbb minden, ezért egyre erősebben érzékeljük a történéseket, és a másokban zajló folyamatokat is.

Persze senkit sem kényszeríthetünk kommunikációra, sőt tiszta kommunikációra sem. De azon változtathatunk, hogy mi magunk honnan és milyen szándékkal kommunikálunk. Minél tisztább a szívünk, és minél inkább a szívünkből beszélünk, annál inkább egységben vagyunk a Lelkünk vágyaival és a Forrással. Ilyenkor szépséges lenyomatokat hagyunk hátra, és ennek megfelelően változik az életünk is.

A Tavaszi Napéjegyenlőségig velünk vannak a delfinek segítő energiaként, most a korábbi delfin-energiás hanganyagokat kedvezményes csomagban rendelheted:

DELFIN-CSOMAG

kedvezményes 2000Ft-os részvételi díjért rendelheted január 26-ig!

A csomag tartalma:

Delfin-Kristály Szertartás Hanganyagai

“A hangunknak hatalmas teremtő ereje van. A hangunk a természetes, Isten-adta eszközünk, amellyel teremtünk.” (Deborah Van Dyke)

A hanganaggal a csakrákon utazunk végig, és kitisztítjuk az összes csakra szintjéről azokat a mintázatokat, melyek blokkolják a torok-csakrát, és a tiszta, őszinte kommunikációnkat.

Majd a delfinek által hordozott és kommunikált öröm és szeretet-rezgésekkel kacsolódva hangoljuk át a torokcsakránkat a szívből születő kristály-tiszta kommunikációra, illetve megáldjuk a torokcsakrát a Vörös-Tenger hullámai alatt található lemuriai és atlantiszi kódokat hordozó templom energiájával (a Templomról ide kattintva olvashatsz).

Delfin Öböl – Párkapcsolati Work-Shop Hanganyaga

A work-shopon kapcsolódtunk az atlantiszi Delfin-Öböl rezgésével, megtanultuk a delfin-pár rezgésén keresztül a mindennapjainkba hívni a párkapcsolatban megélhető EGYséget, illetve a párkapcsolatot tápláló öröm- és játék energiát, a delfin-pártól érkező energia-gyakorlatokon keresztül. Ezeket a gyakorlatokat rendelheted meg most hanganyag formájában.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*