“Ő, aki bőkezűen ad testnek és léleknek. Ő, aki folyamatosan ad. Ő, aki végtelenül adja a legdrágább ajándékokat. Ő, aki támogat. Ő, aki örökké ad, még azoknak is, akikről mi azt gondoljuk, hogy nem érdemlik meg.”

Ez az Al Karim szó szufi értelmezésű jelentése. Az Al Karim Allah, azaz Isten 99 neve közül az egyik. A 99 név 99 erőteljes rezgést hív be az életünkbe. Az Al Karim mindazt, amit itt felül olvashatsz. A név zengetése ezek bizonyosságával tölti meg a testedet felépítő atomokat és a közöttük lévő teret.

A zikr eredetileg azt jelenti, hogy “Istenre emlékezés”. A szufik az Iszlám misztikus ágát képviselik. A szufik a zikr-t erőteljes csoportos szertartássá változtatták. Nekem a zikr a szufi révülés, és engem mindig nagyon gyorsan a végtelenbe repít, és az maga az Istenivel való találkozás.

Isten a végtelen, Istenben bőség van. Az Istenivel való kapcsolódás választása akkor, amikor az elme éppen a szűkségről beszél, visszakapcsol a bőség-áramlásba.

Megrendelheted a februári Zikr Szertartás hanganyagát:

“BŐSÉG ZIKR” Szertartás

Szufi zenével, tánccal, dobbal, kristálytállal, Allah 99 nevéből a bőség-rezgését hordozók kántálásával, és a csenddel tágulunk bele a végtelen bőségbe ezen a szertartáson, majd tele-lélegezzük azzal a fizikai valóságunkat.

A szertartásba beleszövöm az elmúlt  két hónapban a februárban és márciusban a Királyok és Királynők Völgye által küldött bőség-üzeneteket is.

A szertartás hanganyagának kedvezményes díja 1900Ft, ha jelentkezésed és befizetésed április 10-ig megérkezik (a hanganyagot április 13-án küldöm ki).

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Ha az Atlantiszi Gyógyítói Beavatás Szertartás hanganyagát is megrendeled a két hanganyag együttes díja 3000Ft, ha jelentkezésed és befizetésed április 10-ig megérkezik (a hanganyagot április 13-án küldöm ki). Ha a a korábbi Atlantiszi Gyógyító Este Hanganyagait (3500Ft) megrendeled, akkor a te kedvezményes díjad az est + egy szertartás hanganyagaira 4000Ft, az est + két szertartás hanganyaigaira 5000Ft (ez a kedvezmény is április 10-ig érvényes).

Az ATLANTISZI GYÓGYÍTÓ BEAVATÁS Szertartásról Hanganyagáról ide kattintva találsz információt!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Bőség Zikr, Atlantiszi Gyógyítói Beavatás, Atlantiszi Gyógyító Est):

*