Az elmúlt időszakban egyre több ősi hely vált “élővé”, mutatta meg rejtett misztériumainak egy részét. Sok ősi egyiptomi templom is megnyílt, és átadott csodálatos gyógyító energiákat, ami nem meglepő, hiszen az ősi Egyiptom az atlantiszi tudást egyik megőrző szakrális föld.

A február elsején szépséges atlantiszi gyógyító energiák érkeztek, ezeknek egyik kapuja Szakkara lépcsős piramisát körbeölelő gyógyító szentélyvolt.

Az atlantiszi gyógyítói energiák azóta is egyre erősebb kibontakozásban vannak, megérkezett egy komplett három-lépcsős gyógyítás, amely az energia-testet rendezi át az atlantiszi állapotára. Ezt a gyógyítást áprilisban kezdem tanítani egy kétnapos kurzus formájában.

És a beáradó gyógyító energiák másik lépcsőjében atlantiszi személyes gyógyítói erőinkkel is összekapcsolódhatunk.

Ha ebben a gyönyörű tudattágulásban – amiben ma élünk – gyógyítói, segítői szerepben  tevékenykedsz,  vagy úton vagy ezen szerep felé, és rezonálsz az atlantiszi energiákra, akkor nagy valószínűséggel annak idején, Atlantisz valamely időszakában szintén tevékenykedtél már ebben a szerepben, és vannak olyan emlékeid, melyek felszínre hozatala a mai tevékenységedet is felemeli.

Ha szeretnéd a személyes gyógyítói energiáidat felemelni, megerősíteni, akkor ajánlom neked a szertartás hanganyagát:

ATLANTISZI GYÓGYÍTÓI BEAVATÁS Szertartás Hanganyaga

Ezen a szertartáson a tér-idő határaiból kilépve elutazunk Atlantiszba, és végigutazunk egy olyan beavató szertartáson, melyet annak idején Atlantiszban is bejártak a segítői szerepbe lépők.

Ha már sok mindent tudsz, tanultál, de mégis hezitálsz a gyógyítói utaddal kapcsolatban, ez a szertartás segít lépni. Ha már tevékenykedsz, ez a szertartás segít a maradék kétségeid elengedésében.

A szertartás hanganyagának kedvezményes díja 1500Ft, ha jelentkezésed és befizetésed június 21 -ig megérkezik (a hanganyagot június 22-én küldöm ki).

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*